Két évvel a teniszkönyök kezelés után

2022.01.02

Lassan már több mint két éve annak, hogy az éveken át elhúzódó, végletesen előrehaladott állapotú és állandó, szinte elviselhetetlen fájdalmat okozó könyökproblémám Évinek hála, szó szerint "szublimált".

A viszonylag rövid idejű kezeléssorozat óta szinte egyáltalán nem jut eszembe, hogy valaha volt ilyen problémám. Ha ritkán mégis, akkor hitetlenkedve nyomogatom a könyökömet, azokat a helyeket keresve, ahol anno enyhe nyomásra is görcsbe rándult a karom a fájdalomtól, de jó érzéssel konstatálom, hogy hosszabb "tapogatózás" után sem találom ezeket a pontokat, pedig nem tagadom, hogy azóta Évi azzal kapcsolatos egyértelmű figyelmeztetése ellenére sem kíméltem kifejezetten, hogy a probléma bármikor kiújulhat, amennyiben újra megerőltetem. Szerencsére az általában a fáradtságból adódó természetes kimerültségen túl kóros fájdalmakat már nem tapasztalok.

Csak köszönni tudom, és folyton-folyvást ajánlani Évit, hogy mindenkihez eljusson híre, aki gyógyírt keres testi fájdalmaira.

Köszönöm, Évi!

További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...