hu

Két évvel a teniszkönyök kezelés után

2022.01.02

Lassan már több mint két éve annak, hogy az éveken át elhúzódó, végletesen előrehaladott állapotú és állandó, szinte elviselhetetlen fájdalmat okozó könyökproblémám Évinek hála, szó szerint "szublimált".

A viszonylag rövid idejű kezeléssorozat óta szinte egyáltalán nem jut eszembe, hogy valaha volt ilyen problémám. Ha ritkán mégis, akkor hitetlenkedve nyomogatom a könyökömet, azokat a helyeket keresve, ahol anno enyhe nyomásra is görcsbe rándult a karom a fájdalomtól, de jó érzéssel konstatálom, hogy hosszabb "tapogatózás" után sem találom ezeket a pontokat, pedig nem tagadom, hogy azóta Évi azzal kapcsolatos egyértelmű figyelmeztetése ellenére sem kíméltem kifejezetten, hogy a probléma bármikor kiújulhat, amennyiben újra megerőltetem. Szerencsére az általában a fáradtságból adódó természetes kimerültségen túl kóros fájdalmakat már nem tapasztalok.

Csak köszönni tudom, és folyton-folyvást ajánlani Évit, hogy mindenkihez eljusson híre, aki gyógyírt keres testi fájdalmaira.

Köszönöm, Évi!

További sikertörténetek

Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...

Izomhúzódás

2023.04.18

Levente szülei az országos bajnokság előtti héten kerestek meg. Az ortopédiáról jöttek, "izomhúzódás". Kérdés, hogy tud-e majd játszani a csapatban. Ma ezt a fotót és üzenetet kaptam.

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.

Egyik reggel egy rossz mozdulattól beállt a derekam. Lehajlás közben fordultam valamiért, amikor egy pontban élesen belenyilallt a fájdalom a gerincembe. Állva nem bírtam egyenesen tartani magam. Beállt az izmom. Úgy éreztem, mintha az egyik lábam 5 centivel rövidebb lenne. Ez már nem először fordult elő velem, évente kétszer mindig megtörténik....