Vállfájdalom

2021.10.14

Több éve (!) fennálló vállfájdalommal teltek napjaim, ami fokozatosan romlott. Sem éjszaka rajta feküdni, sem a vízszintesig felemelni nem tudtam, azt is csak 7-es fájdalommal (10-es skálán).

Már az első kezelés hatására jelentős javulás állt be, 0-1 közötti fájdalommal, és teljesen fel tudtam emelni a karomat fül mellé! A kezelés után 1-2 napig izomlázszerű érzésem volt.

A második kezelés óta egyáltalán nincs fájdalmam!

A későbbiekben Éva még "rákezelt" a vállamra néhány alkalommal, miközben áttértünk a fájó bokámra, térdemre is, így ma már teljes mértékben tudom használni a karomat, terhelhető, és tudok úgy hason aludni, hogy a kezemet a homlokom alá teszem, és a lábam sem fáj, tudok guggolni!

A kezelések kulturált, tiszta környezetben zajlanak,

Éva mind szakmai, mind emberi szempontból kiváló választás, csak javasolni tudom!

Rozi

További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...