Vállfájdalom

2021.10.14

Több éve (!) fennálló vállfájdalommal teltek napjaim, ami fokozatosan romlott. Sem éjszaka rajta feküdni, sem a vízszintesig felemelni nem tudtam, azt is csak 7-es fájdalommal (10-es skálán).

Már az első kezelés hatására jelentős javulás állt be, 0-1 közötti fájdalommal, és teljesen fel tudtam emelni a karomat fül mellé! A kezelés után 1-2 napig izomlázszerű érzésem volt.

A második kezelés óta egyáltalán nincs fájdalmam!

A későbbiekben Éva még "rákezelt" a vállamra néhány alkalommal, miközben áttértünk a fájó bokámra, térdemre is, így ma már teljes mértékben tudom használni a karomat, terhelhető, és tudok úgy hason aludni, hogy a kezemet a homlokom alá teszem, és a lábam sem fáj, tudok guggolni!

A kezelések kulturált, tiszta környezetben zajlanak,

Éva mind szakmai, mind emberi szempontból kiváló választás, csak javasolni tudom!

Rozi

További sikertörténetek

Hálásan köszönöm a spontán- villám- éjszakai kezelésed a tűzijáték után! 😊 Nagy szükségem volt rá, mert a munkám miatt egy éve bekövetkezett ínhüvely gyulladásomból fennmaradt csuklófájdalmam nem akart szűnni. Ennek következtében meg kellett gondolnom, hogy például melyik kezemen támaszkodhatok, melyik kézzel nyomjam le az ajtókilincset, vagy a...

Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...

Izomhúzódás

2023.04.18

Levente szülei az országos bajnokság előtti héten kerestek meg. Az ortopédiáról jöttek, "izomhúzódás". Kérdés, hogy tud-e majd játszani a csapatban. Ma ezt a fotót és üzenetet kaptam.

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.