Vállfájdalom

2021.10.14

Több éve (!) fennálló vállfájdalommal teltek napjaim, ami fokozatosan romlott. Sem éjszaka rajta feküdni, sem a vízszintesig felemelni nem tudtam, azt is csak 7-es fájdalommal (10-es skálán).

Már az első kezelés hatására jelentős javulás állt be, 0-1 közötti fájdalommal, és teljesen fel tudtam emelni a karomat fül mellé! A kezelés után 1-2 napig izomlázszerű érzésem volt.

A második kezelés óta egyáltalán nincs fájdalmam!

A későbbiekben Éva még "rákezelt" a vállamra néhány alkalommal, miközben áttértünk a fájó bokámra, térdemre is, így ma már teljes mértékben tudom használni a karomat, terhelhető, és tudok úgy hason aludni, hogy a kezemet a homlokom alá teszem, és a lábam sem fáj, tudok guggolni!

A kezelések kulturált, tiszta környezetben zajlanak,

Éva mind szakmai, mind emberi szempontból kiváló választás, csak javasolni tudom!

Rozi

További sikertörténetek

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...

Évtizedeken át szörnyű fejfájásokkal küzdöttem. Gyilkos, bármikor és váratlanul jövő fájdalom uralta az életemet. Nem mertem sehova menni, hátha nem tudok hazajutni. Nemcsak a fájdalom viseli meg az embert, hanem az ALVÁS hiánya! Néha hetekig 2-3 órát tudtam aludni, reggel hulla fáradtan keltem fel. Majdnem elvesztettem az állásomat, mert milyen...

Nagyon szépen köszönöm a kezeléseket. Teljesen megváltoztattad az életem! :)
Elkezdhettem foci edzésekre járni, és nagyon élvezem! Mindennapjaimban már nincs helye a térdfájásnak, és úgy érzem, visszakaptam az életem. Azt csinálhatom, amit akarok. Csak ritkán, nagyobb megterhelésre jön elő a térd és boka fájdalom.
18 éves átlagos testalkatú, sportos...