Vállfájdalom

2020.08.03

Még 11 hónapja történt, hogy az edzőteremben egy rossz mozdulatból adódóan a jobb vállamban valami történhetett, mert azóta bizonyos mozdulatoknál nagy fájdalmat éreztem, például az autóban nem tudtam a hátsó ülésre hátranyúlni.

Sajnos azóta sem javult a vállam állapota, inkább picit mindig romlott. Ekkor jött gondolat, hogy megkeresem Évit, hogy segítsen rajtam.

Évi nagy alapossággal próbálta a fájdalom pontos helyét megállapítani, hogy hol a baj. Különböző mozgásokkal tesztelt, én pedig jeleztem, ha fájdalmat éreztem, és mutattam a fájdalom helyét, majd minden egyes mozdulat után Évi kezelte a kritikus területet. Nagyon ügyesen megtalálta a fájdalmas "pontokat", ami hasonló érzés volt, mint amikor fájt a hétköznapi helyzetekben. Az első kezelésre 8-as értékű fájdalommal érkeztem, de már 3-assal mentem el Évitől.

Egy hét elteltével újra megbeszéltünk egy időpontot, de már 1-es fájdalom érzettel jöttem a rendelőbe, mert otthon is folytatódott a gyógyulási folyamat az első kezelés hatására. A második kezelés után elmondhatom, fantasztikus, de gyógyultan távoztam!

Olyan voltam, mint a berozsdásodott bádogember, akit beolajoztak!
Köszönettel tartozom Évinek a gyógyulásomért❣️

V. Nelly

További sikertörténetek

Évtizedeken át szörnyű fejfájásokkal küzdöttem. Gyilkos, bármikor és váratlanul jövő fájdalom uralta az életemet. Nem mertem sehova menni, hátha nem tudok hazajutni. Nemcsak a fájdalom viseli meg az embert, hanem az ALVÁS hiánya! Néha hetekig 2-3 órát tudtam aludni, reggel hulla fáradtan keltem fel. Majdnem elvesztettem az állásomat, mert milyen...

Nagyon szépen köszönöm a kezeléseket. Teljesen megváltoztattad az életem! :)
Elkezdhettem foci edzésekre járni, és nagyon élvezem! Mindennapjaimban már nincs helye a térdfájásnak, és úgy érzem, visszakaptam az életem. Azt csinálhatom, amit akarok. Csak ritkán, nagyobb megterhelésre jön elő a térd és boka fájdalom.
18 éves átlagos testalkatú, sportos...

Hálásan köszönöm a spontán- villám- éjszakai kezelésed a tűzijáték után! 😊 Nagy szükségem volt rá, mert a munkám miatt egy éve bekövetkezett ínhüvely gyulladásomból fennmaradt csuklófájdalmam nem akart szűnni. Ennek következtében meg kellett gondolnom, hogy például melyik kezemen támaszkodhatok, melyik kézzel nyomjam le az ajtókilincset, vagy a...

Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...