hu

Vállfájdalom

2020.08.03

Még 11 hónapja történt, hogy az edzőteremben egy rossz mozdulatból adódóan a jobb vállamban valami történhetett, mert azóta bizonyos mozdulatoknál nagy fájdalmat éreztem, például az autóban nem tudtam a hátsó ülésre hátranyúlni.

Sajnos azóta sem javult a vállam állapota, inkább picit mindig romlott. Ekkor jött gondolat, hogy megkeresem Évit, hogy segítsen rajtam.

Évi nagy alapossággal próbálta a fájdalom pontos helyét megállapítani, hogy hol a baj. Különböző mozgásokkal tesztelt, én pedig jeleztem, ha fájdalmat éreztem, és mutattam a fájdalom helyét, majd minden egyes mozdulat után Évi kezelte a kritikus területet. Nagyon ügyesen megtalálta a fájdalmas "pontokat", ami hasonló érzés volt, mint amikor fájt a hétköznapi helyzetekben. Az első kezelésre 8-as értékű fájdalommal érkeztem, de már 3-assal mentem el Évitől.

Egy hét elteltével újra megbeszéltünk egy időpontot, de már 1-es fájdalom érzettel jöttem a rendelőbe, mert otthon is folytatódott a gyógyulási folyamat az első kezelés hatására. A második kezelés után elmondhatom, fantasztikus, de gyógyultan távoztam!

Olyan voltam, mint a berozsdásodott bádogember, akit beolajoztak!
Köszönettel tartozom Évinek a gyógyulásomért❣️

V. Nelly

További sikertörténetek

Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...

Izomhúzódás

2023.04.18

Levente szülei az országos bajnokság előtti héten kerestek meg. Az ortopédiáról jöttek, "izomhúzódás". Kérdés, hogy tud-e majd játszani a csapatban. Ma ezt a fotót és üzenetet kaptam.

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.

Egyik reggel egy rossz mozdulattól beállt a derekam. Lehajlás közben fordultam valamiért, amikor egy pontban élesen belenyilallt a fájdalom a gerincembe. Állva nem bírtam egyenesen tartani magam. Beállt az izmom. Úgy éreztem, mintha az egyik lábam 5 centivel rövidebb lenne. Ez már nem először fordult elő velem, évente kétszer mindig megtörténik....