hu

Térdsérülés

2022.01.24

Közlekedési baleset következtében megsérült a bal térdem és csípőm. Az orvosi diagnózis alapján térd és medence zúzódást, valamint részleges oldalszalag szakadást szenvedtem. Az orvos 6 hétig térdrögzítő viselését és jegelést írt elő. A térd mozgástartománya minimális volt: kb 10 fokot tudtam csak behajlítani a lábam, nagy fájdalmak árán.

Évát a 3. héten kerestem fel a problémámmal. Sajnálom, hogy nem korábban, mert kevesebb ideig szenvedtem volna a fájdalomtól.

Már az első alkalommal nőtt a térd mozgástartománya: 30-40 fokban be tudtam hajlítani, enyhe fájdalom kíséretében. Még 4 alkalommal mentem kezelésre, ezáltal fájdalommentesen, teljes mozgástartományban tudtam hajlítani, mozgatni a térdemet!

Éva nagy türelemmel és nagy szakmai tudással hozta rendbe a sérülésemet. Köszönöm! Mindenkinek szívből ajánlom!

István

További sikertörténetek

Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...

Izomhúzódás

2023.04.18

Levente szülei az országos bajnokság előtti héten kerestek meg. Az ortopédiáról jöttek, "izomhúzódás". Kérdés, hogy tud-e majd játszani a csapatban. Ma ezt a fotót és üzenetet kaptam.

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.

Egyik reggel egy rossz mozdulattól beállt a derekam. Lehajlás közben fordultam valamiért, amikor egy pontban élesen belenyilallt a fájdalom a gerincembe. Állva nem bírtam egyenesen tartani magam. Beállt az izmom. Úgy éreztem, mintha az egyik lábam 5 centivel rövidebb lenne. Ez már nem először fordult elő velem, évente kétszer mindig megtörténik....