Térdsérülés

2022.01.24

Közlekedési baleset következtében megsérült a bal térdem és csípőm. Az orvosi diagnózis alapján térd és medence zúzódást, valamint részleges oldalszalag szakadást szenvedtem. Az orvos 6 hétig térdrögzítő viselését és jegelést írt elő. A térd mozgástartománya minimális volt: kb 10 fokot tudtam csak behajlítani a lábam, nagy fájdalmak árán.

Évát a 3. héten kerestem fel a problémámmal. Sajnálom, hogy nem korábban, mert kevesebb ideig szenvedtem volna a fájdalomtól.

Már az első alkalommal nőtt a térd mozgástartománya: 30-40 fokban be tudtam hajlítani, enyhe fájdalom kíséretében. Még 4 alkalommal mentem kezelésre, ezáltal fájdalommentesen, teljes mozgástartományban tudtam hajlítani, mozgatni a térdemet!

Éva nagy türelemmel és nagy szakmai tudással hozta rendbe a sérülésemet. Köszönöm! Mindenkinek szívből ajánlom!

István

További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...