Térdkezelés

2024.04.08

Újra normális ember lettem...

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

A napi teendőimet már el tudtam látni, amikor egy rossz lépésnél a műtött térdem külső oldalán hirtelen éles fájdalmat éreztem, ennek következtében szinte rá se tudtam állni. Kis megpihenést követően, amikor újra elindultam, felfutott a fájdalom a csípőmig, és annyira fájt, hogy az esti óra ellenére segítséget kértem Évától, aki rögtön fogadott!

Az autóból úgy szálltam ki, hogy végig kapaszkodva tudtam csak bemenni a rendelőbe, annyira fájt!!
A kezelés nemcsak az érintett területre fókuszált, hanem a már-már állandósult mediális oldali fájó pontokat is megkezelte. Nem mondom, hogy nem fáj a kezelés, de mindent megér, hogy utána ZERO fájdalommal jöttem el tőle!

Éva a műtéti heget is kezelte, természetesen nagyon óvatosan, és csak nagyon kis nyomást alkalmazva. Nagyon érdekes érzés volt, mintha bizseregne, újra élni kezdene a szövet. Ami a legdöbbenetesebb, hogy már az első kezelés után a legvastagabb rész kivételével már egyáltalán nem érződik másnak a hegszövet, mint mellette a bőr! Teljesen egybesimul!

Másnap reggel írtam neki, hogy újra normális embernek érzem magam, aki nem minden lépésnél mérlegel, hogy hogyan lépjen, hogy kevésbé fájjon, hanem fájdalommentesen mentem dolgozni!
Nem mondom, hogy egy karikacsapásra eltűnt minden, mert este még jelentkezett a szöveti reakció, fájdogált, de 2 nap után mondhatom, hogy ez is teljesen elmúlt!

Eddig is, ezután is minden barátomnak, ismerősömnek és idegennek is csak ajánlani tudom Évát! És még egy jó tanács, ne halogasd a felkeresését! Hamarabb megszabadulhatsz a fájdalomtól!

Tapasztalatból mondom...

Üdv
Zsuzsi


További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...

Évtizedeken át szörnyű fejfájásokkal küzdöttem. Gyilkos, bármikor és váratlanul jövő fájdalom uralta az életemet. Nem mertem sehova menni, hátha nem tudok hazajutni. Nemcsak a fájdalom viseli meg az embert, hanem az ALVÁS hiánya! Néha hetekig 2-3 órát tudtam aludni, reggel hulla fáradtan keltem fel. Majdnem elvesztettem az állásomat, mert milyen...