Orvos páciensem visszajelzése

2022.12.01

El kell mondanom, hogy idáig nem sok mozgásszervi panaszom volt, kisebb sportsérüléseket leszámítva. De idén nyáron sajnos egyre többször éreztem fájdalmat az alsó nyaki gerinc szakaszon és a lapocka mellett, mely a bal vállamba-karomba sugárzott. Eleinte próbáltam nem venni tudomást róla, de bizonyos testhelyzetekben olyan erős volt a fájdalom, hogy már a mindennapi munkámat is befolyásolta.

Olyannyira, hogy éjszakánként rosszul aludtam, fájdalomra ébredtem, és fájdalomcsillapítókon kezdtem élni....

Alkalmanként olyan erős volt a fájdalom, hogy úgy éreztem, mintha az egész felkaromat összepréselnék. E miatt szinte stresszhelyzetben éreztem magam folyamatosan. Próbáltam tornagyakorlatokkal enyhíteni a fájdalmat, nem sok sikerrel. Valószínű, hogy az endoszkópos munkámmal kapcsolatban időnként szükséges merev testtartás, amelyet éveken át szinte észre sem vettem, vezethetett a panaszokhoz.

Szerencsére eljutottam Évához, két kezelésen vettem részt ez idáig. Nagyon kellemes légkörben zajlik a gyógyítás, gondos kikérdezést és tesztelést követően kaptam kezelést. Őszintén be kell vallanom, hogy az első kezelés után úgy éreztem, egy csontom sincs a helyén, mint akin "átment az úthenger"... de pár óra múlva már egész másként éreztem magam, minden mozgás szabadabb volt, és a lényeg, hogy megszűnt a fájdalom! A 2. kezelés után még jobban éreztem magam.

Jelenleg egyáltalán nem használok fájdalomcsillapítót, és jól alszom.

Otthon is elvégzek néhány egyszerű gyakorlatot, amire Éva tanított. Hálás köszönet érte!

Mindenkinek jó szívvel ajánlom, akinek mozgásszervi panaszai vannak!

István

További sikertörténetek


Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...

Évtizedeken át szörnyű fejfájásokkal küzdöttem. Gyilkos, bármikor és váratlanul jövő fájdalom uralta az életemet. Nem mertem sehova menni, hátha nem tudok hazajutni. Nemcsak a fájdalom viseli meg az embert, hanem az ALVÁS hiánya! Néha hetekig 2-3 órát tudtam aludni, reggel hulla fáradtan keltem fel. Majdnem elvesztettem az állásomat, mert milyen...

Nagyon szépen köszönöm a kezeléseket. Teljesen megváltoztattad az életem! :)
Elkezdhettem foci edzésekre járni, és nagyon élvezem! Mindennapjaimban már nincs helye a térdfájásnak, és úgy érzem, visszakaptam az életem. Azt csinálhatom, amit akarok. Csak ritkán, nagyobb megterhelésre jön elő a térd és boka fájdalom.
18 éves átlagos testalkatú, sportos...