hu

Orvos páciensem visszajelzése

2022.12.01

El kell mondanom, hogy idáig nem sok mozgásszervi panaszom volt, kisebb sportsérüléseket leszámítva. De idén nyáron sajnos egyre többször éreztem fájdalmat az alsó nyaki gerinc szakaszon és a lapocka mellett, mely a bal vállamba-karomba sugárzott. Eleinte próbáltam nem venni tudomást róla, de bizonyos testhelyzetekben olyan erős volt a fájdalom, hogy már a mindennapi munkámat is befolyásolta.

Olyannyira, hogy éjszakánként rosszul aludtam, fájdalomra ébredtem, és fájdalomcsillapítókon kezdtem élni....

Alkalmanként olyan erős volt a fájdalom, hogy úgy éreztem, mintha az egész felkaromat összepréselnék. E miatt szinte stresszhelyzetben éreztem magam folyamatosan. Próbáltam tornagyakorlatokkal enyhíteni a fájdalmat, nem sok sikerrel. Valószínű, hogy az endoszkópos munkámmal kapcsolatban időnként szükséges merev testtartás, amelyet éveken át szinte észre sem vettem, vezethetett a panaszokhoz.

Szerencsére eljutottam Évához, két kezelésen vettem részt ez idáig. Nagyon kellemes légkörben zajlik a gyógyítás, gondos kikérdezést és tesztelést követően kaptam kezelést. Őszintén be kell vallanom, hogy az első kezelés után úgy éreztem, egy csontom sincs a helyén, mint akin "átment az úthenger"... de pár óra múlva már egész másként éreztem magam, minden mozgás szabadabb volt, és a lényeg, hogy megszűnt a fájdalom! A 2. kezelés után még jobban éreztem magam.

Jelenleg egyáltalán nem használok fájdalomcsillapítót, és jól alszom.

Otthon is elvégzek néhány egyszerű gyakorlatot, amire Éva tanított. Hálás köszönet érte!

Mindenkinek jó szívvel ajánlom, akinek mozgásszervi panaszai vannak!

István

További sikertörténetek


Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...

Izomhúzódás

2023.04.18

Levente szülei az országos bajnokság előtti héten kerestek meg. Az ortopédiáról jöttek, "izomhúzódás". Kérdés, hogy tud-e majd játszani a csapatban. Ma ezt a fotót és üzenetet kaptam.

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.

Egyik reggel egy rossz mozdulattól beállt a derekam. Lehajlás közben fordultam valamiért, amikor egy pontban élesen belenyilallt a fájdalom a gerincembe. Állva nem bírtam egyenesen tartani magam. Beállt az izmom. Úgy éreztem, mintha az egyik lábam 5 centivel rövidebb lenne. Ez már nem először fordult elő velem, évente kétszer mindig megtörténik....