hu

Nyak- és vállfájdalom

2022.01.21

Expatriótaként élünk Budapesten, magyarul sajnos nem beszélünk. A feleségem ajánlotta Évát, aki már többször járt nála hátfájdalom miatt.

Halogattam az időpontkérést, mert közben jártam máshoz gyógytornára, de a hétvégén, amikor a kislányommal játszottam, megemeltem őt, és annyira beállt a nyakam, hogy alig bírtam mozdítani a fájdalomtól. Elmentem a saját manuálterapeutámhoz, de még rosszabb lett az állapotom, ezért a feleségem unszolására felhívtam Évát.

5 éve kezdődött a nyak-és vállfájdalmam, talán a sok ülőmunkától, korábbi súlyemeléstől, túlterheléstől. Ilyenkor pihentettem, krémeztem.

Amikor eljutottam Éva rendelőjébe, olyan erős fájdalmam volt, hogy nem ültem le a beszélgetés alatt, hogy ne kelljen mozdítani a fejemet, nyakamat. A karomat vállmagasságig sem bírtam felemelni a fájdalomtól.

A kezelés fájt, de azonnal láttam a javulást. Már első alkalommal fel tudtam emelni a karomat teljesen, a fájdalom is lecsökkent, a nyakmozgások határozottan javultak.

Néhányszor ismételtük a kezelést, hogy teljes és tartós legyen az eredmény.

Örülök, hogy rátaláltam Budapesten egy terapeutára, akivel angolul gördülékenyen ment a kommunikáció, és professzionális segítséget nyújtott.


Martin