Nyak- és vállfájdalom

2022.01.21

Expatriótaként élünk Budapesten, magyarul sajnos nem beszélünk. A feleségem ajánlotta Évát, aki már többször járt nála hátfájdalom miatt.

Halogattam az időpontkérést, mert közben jártam máshoz gyógytornára, de a hétvégén, amikor a kislányommal játszottam, megemeltem őt, és annyira beállt a nyakam, hogy alig bírtam mozdítani a fájdalomtól. Elmentem a saját manuálterapeutámhoz, de még rosszabb lett az állapotom, ezért a feleségem unszolására felhívtam Évát.

5 éve kezdődött a nyak-és vállfájdalmam, talán a sok ülőmunkától, korábbi súlyemeléstől, túlterheléstől. Ilyenkor pihentettem, krémeztem.

Amikor eljutottam Éva rendelőjébe, olyan erős fájdalmam volt, hogy nem ültem le a beszélgetés alatt, hogy ne kelljen mozdítani a fejemet, nyakamat. A karomat vállmagasságig sem bírtam felemelni a fájdalomtól.

A kezelés fájt, de azonnal láttam a javulást. Már első alkalommal fel tudtam emelni a karomat teljesen, a fájdalom is lecsökkent, a nyakmozgások határozottan javultak.

Néhányszor ismételtük a kezelést, hogy teljes és tartós legyen az eredmény.

Örülök, hogy rátaláltam Budapesten egy terapeutára, akivel angolul gördülékenyen ment a kommunikáció, és professzionális segítséget nyújtott.


Martin

További sikertörténetek

Hálásan köszönöm a spontán- villám- éjszakai kezelésed a tűzijáték után! 😊 Nagy szükségem volt rá, mert a munkám miatt egy éve bekövetkezett ínhüvely gyulladásomból fennmaradt csuklófájdalmam nem akart szűnni. Ennek következtében meg kellett gondolnom, hogy például melyik kezemen támaszkodhatok, melyik kézzel nyomjam le az ajtókilincset, vagy a...

Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...

Izomhúzódás

2023.04.18

Levente szülei az országos bajnokság előtti héten kerestek meg. Az ortopédiáról jöttek, "izomhúzódás". Kérdés, hogy tud-e majd játszani a csapatban. Ma ezt a fotót és üzenetet kaptam.

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.