Nyak- és vállfájdalom

2022.01.21

Expatriótaként élünk Budapesten, magyarul sajnos nem beszélünk. A feleségem ajánlotta Évát, aki már többször járt nála hátfájdalom miatt.

Halogattam az időpontkérést, mert közben jártam máshoz gyógytornára, de a hétvégén, amikor a kislányommal játszottam, megemeltem őt, és annyira beállt a nyakam, hogy alig bírtam mozdítani a fájdalomtól. Elmentem a saját manuálterapeutámhoz, de még rosszabb lett az állapotom, ezért a feleségem unszolására felhívtam Évát.

5 éve kezdődött a nyak-és vállfájdalmam, talán a sok ülőmunkától, korábbi súlyemeléstől, túlterheléstől. Ilyenkor pihentettem, krémeztem.

Amikor eljutottam Éva rendelőjébe, olyan erős fájdalmam volt, hogy nem ültem le a beszélgetés alatt, hogy ne kelljen mozdítani a fejemet, nyakamat. A karomat vállmagasságig sem bírtam felemelni a fájdalomtól.

A kezelés fájt, de azonnal láttam a javulást. Már első alkalommal fel tudtam emelni a karomat teljesen, a fájdalom is lecsökkent, a nyakmozgások határozottan javultak.

Néhányszor ismételtük a kezelést, hogy teljes és tartós legyen az eredmény.

Örülök, hogy rátaláltam Budapesten egy terapeutára, akivel angolul gördülékenyen ment a kommunikáció, és professzionális segítséget nyújtott.


Martin

További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...