Lapockatörés - vállfájdalom

2020.08.31

Korábban már jártam Évánál krónikus gerinc- és nyaki fájdalmak miatt, egy-egy kezelés egy időre mindig helyrerakott. Így nyáron, amikor motorbalesetben eltörtem a lapockámat, és a rehabilitáció elkezdődött, egyértelmű volt, hogy ismét felkeresem.

Még a teljes csontösszeforrás előtt elkezdte az óvatos kezeléseket a lágyrészek stimulálásával, majd később már egyre erősebb és keményebb, néha őszintén szólva fájdalmas módszereket alkalmazott, pusztán a kezét használva, az eredmény viszont nem maradt el!

Bár kipróbáltam más terápiát is, amit az orvos javasolt (mágneses, ultrahangos és lézeres terápia), de egyiket sem éreztem igazán hatékonynak.

A manuálterápián már 3 alkalom után jelentős javulást, észrevehető változást tapasztaltam a váll mozgásterjedelmében; volt, amikor konkrétan centiben lehetett mérni a javulást. A fájdalom pedig már a kezelés alatt egyértelműen csökkent, minden technika után könnyebben tudtam a karomat emelni.

Mindenkinek csak ajánlani tudom akár kisebb-nagyobb baleset, akár tartós fájdalmak esetén! Én pedig ezúton is köszönöm a segítséget!

Gresz Orsolya

További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...