Lábközépcsont törés - lábfájdalom

2020.07.30

2018. év december 12-én szenvedtem autóbalesetet. Lábközépcsont törésem volt, aminek a gyógyulásra rendkívül lassan történt: 6 hetes gipszrögzítés és mobil gipsz alkalmazásával.

Ezután kerestem meg önt, miután a lábam továbbra is két tulajdonsággal rendelkezett: a bal lábam nagyujja minden lépésnél fölhajolt és a lábfej több ponton fájdalmas volt. Nem tudtam lábujjhegyre állni az erős fájdalom és izomgyengeség miatt.

Két hónap torna után már ez is sokat erősödött. A járásom és a lábujjhegyre állás a manuálterápiás kezelések során fájdalommentessé vált.

Összes tevékenységét nagyon köszönöm még egyszer!

Üdvözlettel:

Walton Gusztáv

További sikertörténetek

Hálásan köszönöm a spontán- villám- éjszakai kezelésed a tűzijáték után! 😊 Nagy szükségem volt rá, mert a munkám miatt egy éve bekövetkezett ínhüvely gyulladásomból fennmaradt csuklófájdalmam nem akart szűnni. Ennek következtében meg kellett gondolnom, hogy például melyik kezemen támaszkodhatok, melyik kézzel nyomjam le az ajtókilincset, vagy a...

Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...

Izomhúzódás

2023.04.18

Levente szülei az országos bajnokság előtti héten kerestek meg. Az ortopédiáról jöttek, "izomhúzódás". Kérdés, hogy tud-e majd játszani a csapatban. Ma ezt a fotót és üzenetet kaptam.

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.