Lábközépcsont törés - lábfájdalom

2020.07.30

2018. év december 12-én szenvedtem autóbalesetet. Lábközépcsont törésem volt, aminek a gyógyulásra rendkívül lassan történt: 6 hetes gipszrögzítés és mobil gipsz alkalmazásával.

Ezután kerestem meg önt, miután a lábam továbbra is két tulajdonsággal rendelkezett: a bal lábam nagyujja minden lépésnél fölhajolt és a lábfej több ponton fájdalmas volt. Nem tudtam lábujjhegyre állni az erős fájdalom és izomgyengeség miatt.

Két hónap torna után már ez is sokat erősödött. A járásom és a lábujjhegyre állás a manuálterápiás kezelések során fájdalommentessé vált.

Összes tevékenységét nagyon köszönöm még egyszer!

Üdvözlettel:

Walton Gusztáv

További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...