hu

Lábközépcsont törés - lábfájdalom

2020.07.30

2018. év december 12-én szenvedtem autóbalesetet. Lábközépcsont törésem volt, aminek a gyógyulásra rendkívül lassan történt: 6 hetes gipszrögzítés és mobil gipsz alkalmazásával.

Ezután kerestem meg önt, miután a lábam továbbra is két tulajdonsággal rendelkezett: a bal lábam nagyujja minden lépésnél fölhajolt és a lábfej több ponton fájdalmas volt. Nem tudtam lábujjhegyre állni az erős fájdalom és izomgyengeség miatt.

Két hónap torna után már ez is sokat erősödött. A járásom és a lábujjhegyre állás a manuálterápiás kezelések során fájdalommentessé vált.

Összes tevékenységét nagyon köszönöm még egyszer!

Üdvözlettel:

Walton Gusztáv

További sikertörténetek

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.

Egyik reggel egy rossz mozdulattól beállt a derekam. Lehajlás közben fordultam valamiért, amikor egy pontban élesen belenyilallt a fájdalom a gerincembe. Állva nem bírtam egyenesen tartani magam. Beállt az izmom. Úgy éreztem, mintha az egyik lábam 5 centivel rövidebb lenne. Ez már nem először fordult elő velem, évente kétszer mindig megtörténik....

Kamaszkorom óta gerincferdülésem van, az évek alatt a gerincemet ért terhelések miatt ágyéki gerincsérv és a csigolyák kopása jött lére, melynek következtében több mint 10 éve rendszeresen visszatérő lumbágóval küzdöttem, 2 éve pedig már szinte állandó fájdalommal éltem együtt.

40 éves jogász vagyok, életkoromnak megfelelő egészségi állapotban, némi súlyfelesleggel. A munkaidőm 95 %-ban irodai ülőmunkát végzek. 2 hónapja elkezdett fájni a hátam, a bal lapockám egy pontosan körülhatárolható részén. A fájdalom napról napra fokozódott, végül már permanensnek lehetett mondani, a nap folyamán egy 10-es skálán 5 és 9 között...