hu

Lábfájdalom kezelése

2022.11.14

Számomra Éva hozzáállása, szaktudása, figyelme és amit elért: MAGA A CSODA!

Mire hozzá kerültem, már végigjártam mindent, de sajnos eredménytelenül. Gyakorlatilag menni alig bírtam, olyan erős láb és combizom fájdalmaim voltak. A mindennapi teendőimet sem tudtam elvégezni, még a mosogatógép kipakolását sem. Szó szerint nem bírtam hajolni, menni.

A körzeti orvosnál kezdtem, aztán gyógymasszőrhöz mentem többször, majd egy reumatológus injekciót adott a piriformis izomba. Még fájdalomterapeutánál is jártam. Brutál erős fájdalomcsillapítók, izomlazítók, krémek... mind csak pillanatnyilag hatott, de járni, ülni továbbra sem tudtam.

Első alkalommal Éva figyelmesen meghallgatott, mindent leírt, és maximálisan rám fókuszált. Már az első kezelés után éreztem, hogy javulok, alig hittem el, hogy ilyen létezik. Arról nem beszélve, hogy remek embert ismertem meg a személyében, és mindig örömmel mentem hozzá. Néhány kezelés után lefoglalt külföldi utazásunk volt, hosszú városlátogatás, nagy csapattal. Aggódtam, hogy miattam fog meghiúsulni mindenki programja. Évának hála nem így lett!

Gond nélkül sétáltam végig 5 nap alatt közel 50 kilométert. Jobban bírtam a strapát, mint a többiek! A táj valami elképesztően gyönyörű volt, hatalmas hegyek-völgyek, szintkülönbségek, de a legszebb, hogy bírta a lábam!

Drága Éva, nagyon köszönöm neked! Megismertem egy fantasztikus EMBERT és egy hihetetlen tudással rendelkező szakembert. Örök hálám, egyszerűen elképesztő, amit velem csináltál!

Köszönettel: Edina