Lábfájdalom kezelése

2022.11.14

Számomra Éva hozzáállása, szaktudása, figyelme és amit elért: MAGA A CSODA!

Mire hozzá kerültem, már végigjártam mindent, de sajnos eredménytelenül. Gyakorlatilag menni alig bírtam, olyan erős láb és combizom fájdalmaim voltak. A mindennapi teendőimet sem tudtam elvégezni, még a mosogatógép kipakolását sem. Szó szerint nem bírtam hajolni, menni.

A körzeti orvosnál kezdtem, aztán gyógymasszőrhöz mentem többször, majd egy reumatológus injekciót adott a piriformis izomba. Még fájdalomterapeutánál is jártam. Brutál erős fájdalomcsillapítók, izomlazítók, krémek... mind csak pillanatnyilag hatott, de járni, ülni továbbra sem tudtam.

Első alkalommal Éva figyelmesen meghallgatott, mindent leírt, és maximálisan rám fókuszált. Már az első kezelés után éreztem, hogy javulok, alig hittem el, hogy ilyen létezik. Arról nem beszélve, hogy remek embert ismertem meg a személyében, és mindig örömmel mentem hozzá. Néhány kezelés után lefoglalt külföldi utazásunk volt, hosszú városlátogatás, nagy csapattal. Aggódtam, hogy miattam fog meghiúsulni mindenki programja. Évának hála nem így lett!

Gond nélkül sétáltam végig 5 nap alatt közel 50 kilométert. Jobban bírtam a strapát, mint a többiek! A táj valami elképesztően gyönyörű volt, hatalmas hegyek-völgyek, szintkülönbségek, de a legszebb, hogy bírta a lábam!

Drága Éva, nagyon köszönöm neked! Megismertem egy fantasztikus EMBERT és egy hihetetlen tudással rendelkező szakembert. Örök hálám, egyszerűen elképesztő, amit velem csináltál!

Köszönettel: Edina

További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...