Lábfájdalom kezelése

2022.11.14

Számomra Éva hozzáállása, szaktudása, figyelme és amit elért: MAGA A CSODA!

Mire hozzá kerültem, már végigjártam mindent, de sajnos eredménytelenül. Gyakorlatilag menni alig bírtam, olyan erős láb és combizom fájdalmaim voltak. A mindennapi teendőimet sem tudtam elvégezni, még a mosogatógép kipakolását sem. Szó szerint nem bírtam hajolni, menni.

A körzeti orvosnál kezdtem, aztán gyógymasszőrhöz mentem többször, majd egy reumatológus injekciót adott a piriformis izomba. Még fájdalomterapeutánál is jártam. Brutál erős fájdalomcsillapítók, izomlazítók, krémek... mind csak pillanatnyilag hatott, de járni, ülni továbbra sem tudtam.

Első alkalommal Éva figyelmesen meghallgatott, mindent leírt, és maximálisan rám fókuszált. Már az első kezelés után éreztem, hogy javulok, alig hittem el, hogy ilyen létezik. Arról nem beszélve, hogy remek embert ismertem meg a személyében, és mindig örömmel mentem hozzá. Néhány kezelés után lefoglalt külföldi utazásunk volt, hosszú városlátogatás, nagy csapattal. Aggódtam, hogy miattam fog meghiúsulni mindenki programja. Évának hála nem így lett!

Gond nélkül sétáltam végig 5 nap alatt közel 50 kilométert. Jobban bírtam a strapát, mint a többiek! A táj valami elképesztően gyönyörű volt, hatalmas hegyek-völgyek, szintkülönbségek, de a legszebb, hogy bírta a lábam!

Drága Éva, nagyon köszönöm neked! Megismertem egy fantasztikus EMBERT és egy hihetetlen tudással rendelkező szakembert. Örök hálám, egyszerűen elképesztő, amit velem csináltál!

Köszönettel: Edina

További sikertörténetek

Hálásan köszönöm a spontán- villám- éjszakai kezelésed a tűzijáték után! 😊 Nagy szükségem volt rá, mert a munkám miatt egy éve bekövetkezett ínhüvely gyulladásomból fennmaradt csuklófájdalmam nem akart szűnni. Ennek következtében meg kellett gondolnom, hogy például melyik kezemen támaszkodhatok, melyik kézzel nyomjam le az ajtókilincset, vagy a...

Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...

Izomhúzódás

2023.04.18

Levente szülei az országos bajnokság előtti héten kerestek meg. Az ortopédiáról jöttek, "izomhúzódás". Kérdés, hogy tud-e majd játszani a csapatban. Ma ezt a fotót és üzenetet kaptam.

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.