Ínhüvelygyulladás kezelése

2021.05.05

Két kezelés után teljesen panaszmentes lett az ínhüvelygyulladásom. Naphosszat a számítógép előtt ülve dolgozom, az utóbbi időben keveset mozogtam, kivéve az alkalmankénti erős terhelést, amit közelmúltbeli költözködésem jelentett. A gyulladás egy vasárnap reggel jelentkezett a bal alkaromban, nem tudtam kinyújtani és alvás közben is fájdalmas, húzó, néha viszkető érzést adott.

Sokféle krémmel, borogatással is próbálkoztam, végül eljutottam Évához, aki két kezeléssel minden tünetet elmulasztott.

A kezelés után először 1 napig kicsit fájt, de aztán nyomtalanul elmúlt, a második kezelés már csak megtámogatta az első eredményeit, a karomon kívül, a hátamat, vállamat, nyakamat is kezelte Éva. Ezt követően határozott de nem kellemetlen izomlázam lett, ami gyorsan elmúlt.

Éva alapos, lelkiismeretes, remek szakember, mindenkinek szívből ajánlom!

Bianka

További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...