Hátfájás

2021.03.02

Nemzetközi koordinátorként dolgozom, másodállásban jógaoktatóként. A karantén időszakban más típusú mozgásformát is kipróbáltam, melyet bevallom, óvatosabban, kisebb vehemenciával és intenzitással kellett volna végeznem. Ennek következtében a korábban ritkábban használt izomcsoportok nagy mértékű terhelést kaptak.

Kezdetben a csípőtájéki izmok merevségével szembesültem, majd a hát felső szakaszát, lapocka mögötti területet éreztem görcsösnek. A fájdalom a mindennapokban rossz közérzetet eredményezett.

Évit azért kerestem fel, mert két évvel ezelőtt a kibicsaklott bokámat 9 nap alatt sikeresen kezelte közvetlenül egy külföldi utazásom előtt. Eszembe jutott, hogy talán ismét segíthet, és nem kell gyógyszert szednem tüneti kezelésként, hanem manuálterápiával a probléma eredőjét azonosítva, tartós megoldást kapok.

A nagyon alapos felmérési folyamatban megkereste a fájdalmas mozdulatokat, az izmokban az eredési fájdalompontokat, majd ezeket szakszerűen beazonosítva kezelte. Az első kezelés 10-ből 6-os fájdalomnál indult, letesztelte az érzékeny csípőmozgásokat, minden mozdulat fájt.

Már az első manuálterápiás kezelés végén a fájdalmam 3-ra csökkent, és otthon tovább javult, egy napon belül szinte meg is szűnt. Egy hét múlva, a második kezelés után a fájdalom teljesen megszűnt, és nem is tért vissza azóta sem.

Nagyon hálás vagyok a gyors és szakszerű segítségért!

A kezelés fájdalmas, de hatásos és tartós eredményt ad. Nagyon megnyugtató és biztonságot adó az a teljes figyelem, melyet Évi jelenléte, rendkívüli bája nyújt.

Mint jógaoktató, javaslom a hosszú kilégzést és a magunkba figyelést a kezelés alatt.

Nagyon szépen köszönöm a gyógyulást, bizalommal ajánlom mindenkinek!

Henrietta

További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...