Hátfájás

2021.03.02

Nemzetközi koordinátorként dolgozom, másodállásban jógaoktatóként. A karantén időszakban más típusú mozgásformát is kipróbáltam, melyet bevallom, óvatosabban, kisebb vehemenciával és intenzitással kellett volna végeznem. Ennek következtében a korábban ritkábban használt izomcsoportok nagy mértékű terhelést kaptak.

Kezdetben a csípőtájéki izmok merevségével szembesültem, majd a hát felső szakaszát, lapocka mögötti területet éreztem görcsösnek. A fájdalom a mindennapokban rossz közérzetet eredményezett.

Évit azért kerestem fel, mert két évvel ezelőtt a kibicsaklott bokámat 9 nap alatt sikeresen kezelte közvetlenül egy külföldi utazásom előtt. Eszembe jutott, hogy talán ismét segíthet, és nem kell gyógyszert szednem tüneti kezelésként, hanem manuálterápiával a probléma eredőjét azonosítva, tartós megoldást kapok.

A nagyon alapos felmérési folyamatban megkereste a fájdalmas mozdulatokat, az izmokban az eredési fájdalompontokat, majd ezeket szakszerűen beazonosítva kezelte. Az első kezelés 10-ből 6-os fájdalomnál indult, letesztelte az érzékeny csípőmozgásokat, minden mozdulat fájt.

Már az első manuálterápiás kezelés végén a fájdalmam 3-ra csökkent, és otthon tovább javult, egy napon belül szinte meg is szűnt. Egy hét múlva, a második kezelés után a fájdalom teljesen megszűnt, és nem is tért vissza azóta sem.

Nagyon hálás vagyok a gyors és szakszerű segítségért!

A kezelés fájdalmas, de hatásos és tartós eredményt ad. Nagyon megnyugtató és biztonságot adó az a teljes figyelem, melyet Évi jelenléte, rendkívüli bája nyújt.

Mint jógaoktató, javaslom a hosszú kilégzést és a magunkba figyelést a kezelés alatt.

Nagyon szépen köszönöm a gyógyulást, bizalommal ajánlom mindenkinek!

Henrietta

További sikertörténetek

Hálásan köszönöm a spontán- villám- éjszakai kezelésed a tűzijáték után! 😊 Nagy szükségem volt rá, mert a munkám miatt egy éve bekövetkezett ínhüvely gyulladásomból fennmaradt csuklófájdalmam nem akart szűnni. Ennek következtében meg kellett gondolnom, hogy például melyik kezemen támaszkodhatok, melyik kézzel nyomjam le az ajtókilincset, vagy a...

Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...

Izomhúzódás

2023.04.18

Levente szülei az országos bajnokság előtti héten kerestek meg. Az ortopédiáról jöttek, "izomhúzódás". Kérdés, hogy tud-e majd játszani a csapatban. Ma ezt a fotót és üzenetet kaptam.

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.