Hátfájás

2021.03.02

Nemzetközi koordinátorként dolgozom, másodállásban jógaoktatóként. A karantén időszakban más típusú mozgásformát is kipróbáltam, melyet bevallom, óvatosabban, kisebb vehemenciával és intenzitással kellett volna végeznem. Ennek következtében a korábban ritkábban használt izomcsoportok nagy mértékű terhelést kaptak.

Kezdetben a csípőtájéki izmok merevségével szembesültem, majd a hát felső szakaszát, lapocka mögötti területet éreztem görcsösnek. A fájdalom a mindennapokban rossz közérzetet eredményezett.

Évit azért kerestem fel, mert két évvel ezelőtt a kibicsaklott bokámat 9 nap alatt sikeresen kezelte közvetlenül egy külföldi utazásom előtt. Eszembe jutott, hogy talán ismét segíthet, és nem kell gyógyszert szednem tüneti kezelésként, hanem manuálterápiával a probléma eredőjét azonosítva, tartós megoldást kapok.

A nagyon alapos felmérési folyamatban megkereste a fájdalmas mozdulatokat, az izmokban az eredési fájdalompontokat, majd ezeket szakszerűen beazonosítva kezelte. Az első kezelés 10-ből 6-os fájdalomnál indult, letesztelte az érzékeny csípőmozgásokat, minden mozdulat fájt.

Már az első manuálterápiás kezelés végén a fájdalmam 3-ra csökkent, és otthon tovább javult, egy napon belül szinte meg is szűnt. Egy hét múlva, a második kezelés után a fájdalom teljesen megszűnt, és nem is tért vissza azóta sem.

Nagyon hálás vagyok a gyors és szakszerű segítségért!

A kezelés fájdalmas, de hatásos és tartós eredményt ad. Nagyon megnyugtató és biztonságot adó az a teljes figyelem, melyet Évi jelenléte, rendkívüli bája nyújt.

Mint jógaoktató, javaslom a hosszú kilégzést és a magunkba figyelést a kezelés alatt.

Nagyon szépen köszönöm a gyógyulást, bizalommal ajánlom mindenkinek!

Henrietta

További sikertörténetek

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...

Évtizedeken át szörnyű fejfájásokkal küzdöttem. Gyilkos, bármikor és váratlanul jövő fájdalom uralta az életemet. Nem mertem sehova menni, hátha nem tudok hazajutni. Nemcsak a fájdalom viseli meg az embert, hanem az ALVÁS hiánya! Néha hetekig 2-3 órát tudtam aludni, reggel hulla fáradtan keltem fel. Majdnem elvesztettem az állásomat, mert milyen...

Nagyon szépen köszönöm a kezeléseket. Teljesen megváltoztattad az életem! :)
Elkezdhettem foci edzésekre járni, és nagyon élvezem! Mindennapjaimban már nincs helye a térdfájásnak, és úgy érzem, visszakaptam az életem. Azt csinálhatom, amit akarok. Csak ritkán, nagyobb megterhelésre jön elő a térd és boka fájdalom.
18 éves átlagos testalkatú, sportos...