hu

Hátfájás

2021.03.02

Nemzetközi koordinátorként dolgozom, másodállásban jógaoktatóként. A karantén időszakban más típusú mozgásformát is kipróbáltam, melyet bevallom, óvatosabban, kisebb vehemenciával és intenzitással kellett volna végeznem. Ennek következtében a korábban ritkábban használt izomcsoportok nagy mértékű terhelést kaptak.

Kezdetben a csípőtájéki izmok merevségével szembesültem, majd a hát felső szakaszát, lapocka mögötti területet éreztem görcsösnek. A fájdalom a mindennapokban rossz közérzetet eredményezett.

Évit azért kerestem fel, mert két évvel ezelőtt a kibicsaklott bokámat 9 nap alatt sikeresen kezelte közvetlenül egy külföldi utazásom előtt. Eszembe jutott, hogy talán ismét segíthet, és nem kell gyógyszert szednem tüneti kezelésként, hanem manuálterápiával a probléma eredőjét azonosítva, tartós megoldást kapok.

A nagyon alapos felmérési folyamatban megkereste a fájdalmas mozdulatokat, az izmokban az eredési fájdalompontokat, majd ezeket szakszerűen beazonosítva kezelte. Az első kezelés 10-ből 6-os fájdalomnál indult, letesztelte az érzékeny csípőmozgásokat, minden mozdulat fájt.

Már az első manuálterápiás kezelés végén a fájdalmam 3-ra csökkent, és otthon tovább javult, egy napon belül szinte meg is szűnt. Egy hét múlva, a második kezelés után a fájdalom teljesen megszűnt, és nem is tért vissza azóta sem.

Nagyon hálás vagyok a gyors és szakszerű segítségért!

A kezelés fájdalmas, de hatásos és tartós eredményt ad. Nagyon megnyugtató és biztonságot adó az a teljes figyelem, melyet Évi jelenléte, rendkívüli bája nyújt.

Mint jógaoktató, javaslom a hosszú kilégzést és a magunkba figyelést a kezelés alatt.

Nagyon szépen köszönöm a gyógyulást, bizalommal ajánlom mindenkinek!

Henrietta

További sikertörténetek

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.

Egyik reggel egy rossz mozdulattól beállt a derekam. Lehajlás közben fordultam valamiért, amikor egy pontban élesen belenyilallt a fájdalom a gerincembe. Állva nem bírtam egyenesen tartani magam. Beállt az izmom. Úgy éreztem, mintha az egyik lábam 5 centivel rövidebb lenne. Ez már nem először fordult elő velem, évente kétszer mindig megtörténik....

Kamaszkorom óta gerincferdülésem van, az évek alatt a gerincemet ért terhelések miatt ágyéki gerincsérv és a csigolyák kopása jött lére, melynek következtében több mint 10 éve rendszeresen visszatérő lumbágóval küzdöttem, 2 éve pedig már szinte állandó fájdalommal éltem együtt.

40 éves jogász vagyok, életkoromnak megfelelő egészségi állapotban, némi súlyfelesleggel. A munkaidőm 95 %-ban irodai ülőmunkát végzek. 2 hónapja elkezdett fájni a hátam, a bal lapockám egy pontosan körülhatárolható részén. A fájdalom napról napra fokozódott, végül már permanensnek lehetett mondani, a nap folyamán egy 10-es skálán 5 és 9 között...