Ujjzsibbadás

2021.04.22
Több héten keresztül az éjszaka kellős közepén arra ébredtem, hogy a bal kezem ujjai zsibbadnak: először az utolsó három ujjam, majd felváltotta az első kettő. Nem volt elég megmozgatni a karomat, hanem fel kellett kelnem, fel kellett ülnöm, és bizony-bizony órákon keresztül nem tudtam visszaaludni, mert újra és újra jelentkezett a zsibbadás!
Nem volt más megoldás, mint vettem a telefont, és felhívtam Évát, hogy elviselhetetlen a zsibbadás érzet, már napközben is érzem, és tegyen valamit velem, mert nem tudom használni a bal kezemet!

Már az első kezeléskor éreztem a változást, szinte teljesen megszűnt a zsibbadás, és aznap éjszaka átaludtam az éjszakát! Két kezelés után teljesen elmúltak a zsibbadás tünetei. Azóta is hálával gondolok Évára!

Bármilyen ízületi panaszom lesz az elkövetkezendő életemben, ő lesz az első, akinek a segítségét fogom kérni! A személye, a szerénysége, a kedvessége, a nagy szakmai tudása hozzájárult az én gyógyulásomhoz! Szeretettel ajánlom mindenkinek!


Dr M.

További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...