Ujjzsibbadás

2021.04.22
Több héten keresztül az éjszaka kellős közepén arra ébredtem, hogy a bal kezem ujjai zsibbadnak: először az utolsó három ujjam, majd felváltotta az első kettő. Nem volt elég megmozgatni a karomat, hanem fel kellett kelnem, fel kellett ülnöm, és bizony-bizony órákon keresztül nem tudtam visszaaludni, mert újra és újra jelentkezett a zsibbadás!
Nem volt más megoldás, mint vettem a telefont, és felhívtam Évát, hogy elviselhetetlen a zsibbadás érzet, már napközben is érzem, és tegyen valamit velem, mert nem tudom használni a bal kezemet!

Már az első kezeléskor éreztem a változást, szinte teljesen megszűnt a zsibbadás, és aznap éjszaka átaludtam az éjszakát! Két kezelés után teljesen elmúltak a zsibbadás tünetei. Azóta is hálával gondolok Évára!

Bármilyen ízületi panaszom lesz az elkövetkezendő életemben, ő lesz az első, akinek a segítségét fogom kérni! A személye, a szerénysége, a kedvessége, a nagy szakmai tudása hozzájárult az én gyógyulásomhoz! Szeretettel ajánlom mindenkinek!


Dr M.

További sikertörténetek

Évtizedeken át szörnyű fejfájásokkal küzdöttem. Gyilkos, bármikor és váratlanul jövő fájdalom uralta az életemet. Nem mertem sehova menni, hátha nem tudok hazajutni. Nemcsak a fájdalom viseli meg az embert, hanem az ALVÁS hiánya! Néha hetekig 2-3 órát tudtam aludni, reggel hulla fáradtan keltem fel. Majdnem elvesztettem az állásomat, mert milyen...

Nagyon szépen köszönöm a kezeléseket. Teljesen megváltoztattad az életem! :)
Elkezdhettem foci edzésekre járni, és nagyon élvezem! Mindennapjaimban már nincs helye a térdfájásnak, és úgy érzem, visszakaptam az életem. Azt csinálhatom, amit akarok. Csak ritkán, nagyobb megterhelésre jön elő a térd és boka fájdalom.
18 éves átlagos testalkatú, sportos...

Hálásan köszönöm a spontán- villám- éjszakai kezelésed a tűzijáték után! 😊 Nagy szükségem volt rá, mert a munkám miatt egy éve bekövetkezett ínhüvely gyulladásomból fennmaradt csuklófájdalmam nem akart szűnni. Ennek következtében meg kellett gondolnom, hogy például melyik kezemen támaszkodhatok, melyik kézzel nyomjam le az ajtókilincset, vagy a...

Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...