Fejfájás kezelése

2023.11.06

Évtizedeken át szörnyű fejfájásokkal küzdöttem. Gyilkos, bármikor és váratlanul jövő fájdalom uralta az életemet. Nem mertem sehova menni, hátha nem tudok hazajutni. Nemcsak a fájdalom viseli meg az embert, hanem az ALVÁS hiánya! Néha hetekig 2-3 órát tudtam aludni, reggel hulla fáradtan keltem fel. Majdnem elvesztettem az állásomat, mert milyen kutató az, aki fájdalomtól nem tud gondolkozni? Mindent próbáltam. Volt, ami átmenetileg segített, volt, ami javított az állapotomon.

USA-ban élek, Boston mellett. Rengeteg helyen megfordultam, a legjobb klinikákat megjártam. Valamennyi sikerrel, de minden javulás csak napokig, legfeljebb hetekig tartott. Nem adom fel könnyen, harcoltam, gyógytorna, úszás, mindent csináltam (és csinálok 75 évesen).

Két éve mentem Évához; szomorú ok miatt váratlanul kellett hazamennem. A hosszú repülőút és a nagy stress miatt szörnyű fájdalmakkal érkeztem haza. Évát ajánlották. Fogadott. Soha nem hittem volna, hogy lehetséges az, amit elért. Egy óra után nemcsak elmúlt a gyötrő fájdalom, de hónapokig sokkal jobban vagyok!

Utóbbi időben hát problémáim miatt a bal lábam nemcsak elgyengült, hanem sokat fáj, zsibbad. Néha olyan gyenge, hogy könnyen elesem. Ez idősebb korban nagyon veszélyes. Éva ebben is tudott segíteni. Most mar 2 órás kezelésekre járok hozzá, hiszen tetőtől talpig újraépít.

Első utam otthon mindig Évához vezet.

További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...

Évtizedeken át szörnyű fejfájásokkal küzdöttem. Gyilkos, bármikor és váratlanul jövő fájdalom uralta az életemet. Nem mertem sehova menni, hátha nem tudok hazajutni. Nemcsak a fájdalom viseli meg az embert, hanem az ALVÁS hiánya! Néha hetekig 2-3 órát tudtam aludni, reggel hulla fáradtan keltem fel. Majdnem elvesztettem az állásomat, mert milyen...