Fejfájás kezelése

2023.11.06

Évtizedeken át szörnyű fejfájásokkal küzdöttem. Gyilkos, bármikor és váratlanul jövő fájdalom uralta az életemet. Nem mertem sehova menni, hátha nem tudok hazajutni. Nemcsak a fájdalom viseli meg az embert, hanem az ALVÁS hiánya! Néha hetekig 2-3 órát tudtam aludni, reggel hulla fáradtan keltem fel. Majdnem elvesztettem az állásomat, mert milyen kutató az, aki fájdalomtól nem tud gondolkozni? Mindent próbáltam. Volt, ami átmenetileg segített, volt, ami javított az állapotomon.

USA-ban élek, Boston mellett. Rengeteg helyen megfordultam, a legjobb klinikákat megjártam. Valamennyi sikerrel, de minden javulás csak napokig, legfeljebb hetekig tartott. Nem adom fel könnyen, harcoltam, gyógytorna, úszás, mindent csináltam (és csinálok 75 évesen).

Két éve mentem Évához; szomorú ok miatt váratlanul kellett hazamennem. A hosszú repülőút és a nagy stress miatt szörnyű fájdalmakkal érkeztem haza. Évát ajánlották. Fogadott. Soha nem hittem volna, hogy lehetséges az, amit elért. Egy óra után nemcsak elmúlt a gyötrő fájdalom, de hónapokig sokkal jobban vagyok!

Utóbbi időben hát problémáim miatt a bal lábam nemcsak elgyengült, hanem sokat fáj, zsibbad. Néha olyan gyenge, hogy könnyen elesem. Ez idősebb korban nagyon veszélyes. Éva ebben is tudott segíteni. Most mar 2 órás kezelésekre járok hozzá, hiszen tetőtől talpig újraépít.

Első utam otthon mindig Évához vezet.

További sikertörténetek

Évtizedeken át szörnyű fejfájásokkal küzdöttem. Gyilkos, bármikor és váratlanul jövő fájdalom uralta az életemet. Nem mertem sehova menni, hátha nem tudok hazajutni. Nemcsak a fájdalom viseli meg az embert, hanem az ALVÁS hiánya! Néha hetekig 2-3 órát tudtam aludni, reggel hulla fáradtan keltem fel. Majdnem elvesztettem az állásomat, mert milyen...

Nagyon szépen köszönöm a kezeléseket. Teljesen megváltoztattad az életem! :)
Elkezdhettem foci edzésekre járni, és nagyon élvezem! Mindennapjaimban már nincs helye a térdfájásnak, és úgy érzem, visszakaptam az életem. Azt csinálhatom, amit akarok. Csak ritkán, nagyobb megterhelésre jön elő a térd és boka fájdalom.
18 éves átlagos testalkatú, sportos...

Hálásan köszönöm a spontán- villám- éjszakai kezelésed a tűzijáték után! 😊 Nagy szükségem volt rá, mert a munkám miatt egy éve bekövetkezett ínhüvely gyulladásomból fennmaradt csuklófájdalmam nem akart szűnni. Ennek következtében meg kellett gondolnom, hogy például melyik kezemen támaszkodhatok, melyik kézzel nyomjam le az ajtókilincset, vagy a...

Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...

Izomhúzódás

2023.04.18

Levente szülei az országos bajnokság előtti héten kerestek meg. Az ortopédiáról jöttek, "izomhúzódás". Kérdés, hogy tud-e majd játszani a csapatban. Ma ezt a fotót és üzenetet kaptam.