en-Lapockatörés - vállfájdalom

16/09/2020

Korábban már jártam Évánál krónikus gerinc- és nyaki fájdalmak miatt, egy-egy kezelés egy időre mindig helyrerakott. Így nyáron, amikor motorbalesetben eltörtem a lapockámat, és a rehabilitáció elkezdődött, egyértelmű volt, hogy ismét felkeresem.

Még a teljes csontösszeforrás előtt elkezdte az óvatos kezeléseket a lágyrészek stimulálásával, majd később már egyre erősebb és keményebb, néha őszintén szólva fájdalmas módszereket alkalmazott, pusztán a kezét használva, az eredmény viszont nem maradt el!

Bár kipróbáltam más terápiát is, amit az orvos javasolt (mágneses, ultrahangos és lézeres terápia), de egyiket sem éreztem igazán hatékonynak.

A manuálterápián már 3 alkalom után jelentős javulást, észrevehető változást tapasztaltam a váll mozgásterjedelmében; volt, amikor konkrétan centiben lehetett mérni a javulást. A fájdalom pedig már a kezelés alatt egyértelműen csökkent, minden technika után könnyebben tudtam a karomat emelni.

Mindenkinek csak ajánlani tudom akár kisebb-nagyobb baleset, akár tartós fájdalmak esetén! Én pedig ezúton is köszönöm a segítséget!

Gresz Orsolya