en-Hátfájás és bokasérülés

27/04/2021

Végzős gimisként több, mint egy éve ülök az íróasztalom felett, napi szinten órákat töltök a képernyő nézésével, ezért nem csoda, hogy néhány ilyen otthontanulós hónap után elkezdett fájni a hátam.

Rövid időn belül ez odáig fajult, hogy képtelen voltam aludni éjszaka a fájdalomtól, megnehezítette az életemet éjjel-nappal. Csinálhattam én erősítéseket, vagy próbálhattam így-úgy kimozgatni a problémás részt, minden hiába volt.

Anyukám tanácsolta, hogy menjek el Évához, én pedig megfogadtam, és a legjobb döntés volt, amit csak hozhattam. Már az első alkalom után akkora változást éreztem, hogy nem okozott nehézséget a pihenés, sok idő után először tudtam végigaludni az éjszakát.

Nagyjából 3-4 alkalom után a fájdalom teljesen megszűnt, és nem szeretném elkiabálni, de vissza se jött azóta, köszönhetően annak a néhány egyszerű otthoni feladatnak, amit Éva ajánlott.

Sajnos időközben elszenvedtem egy fájdalmas bokasérülést, ami miatt ismét a segítségét kértem. Úgy mentem oda a kezelésre, hogy minden lépés fájdalommal járt, azóta fokozatosan múlik, sokszor már semmit nem érzek napokig, mozgás közben sem. Még tart a kezelési folyamat, de minden alkalommal úgy jövök el, hogy kevésbé fáj, mint amikor odamentem. A terápia persze nem fájdalommentes, de teljes mértékben megéri, mert az az egy órás kezelés kiváltja a több hónapos regenerálódási időszakot, aminél ráadásul esélyes, hogy nem is múlik el soha a fájdalom.

Éva nagyon kedves, empatikus személyiség, akivel jókat tudunk beszélgetni a kezelés alatt, mindig szól előre, hogy mire számítsak, és nem győzi hangsúlyozni, hogy szóljak, ha esetleg nem bírnám ki a fájdalmat. Erre eddig még nem volt példa.:)

Mindenkinek nagyon ajánlom Évát és az ő csodakezeit, amikkel az egész életemet megkönnyítette, biztos vagyok benne, hogy a jövőben akármilyen problémám lesz, hozzá fogok fordulni.

Zsófi