en-Derékfájdalom

28/02/2020

Szeretném megosztani veled pozitív tapasztalataimat, melyeket a manuálterápia kezelésed után éltem meg. Pünkösd hétfőn, egy rossz mozdulat miatt hirtelen kínzó derékfájásom alakult ki, nem tudtam sem ülni, sem állni, így emelni sem. Emiatt nem tudtam ellátni a munkámat, szóval elég rossz állapotban voltam, a járásomon is látszott, hogy milyen fájdalmat élek meg. 4 nap szenvedés után kerestelek meg.

Az első kezelés után fájdalom nélkül indultam haza, már ki tudtam egyenesedni, és ülni is! A fájdalom pár nap alatt kis mértékben visszatért ugyan, járáskor éreztem enyhe fájdalmat, de nem ment vissza az eredeti szintre napok múlva sem. Nyugalomban egyáltalán nem fájt, ami eddig nem volt. Tudtam aludni mindkét oldalon, ez is egyértelmű javulás volt.

4 nap után kezeltél ismét, s ez tovább javított az állapotomon, fájdalom nélkül távoztam a rendelőből, és ez így is maradt. A harmadik kezelésre csak azért mentem el, hogy ez az állapot tartósan így maradjon. Azóta pedig tünetmentesnek mondhatom magam, nincsenek fájdalmaim, nem korlátozott a mozgásom, s tudom végezni a munkámat.

Elmondhatom, hogy egy hét alatt megszűntek a panaszaim, így nagyon köszönöm a gyors és hatékony segítséget!

Zsolt Győrből