en-Derékfájdalom - kezelése

22/02/2021
Tanárként dolgozom, és a pandémia miatti digitális oktatás második körében kezdtem érezni, hogy a megváltozott munkaforma, és a végtelenített munkaidő milyen rossz hatással van a szervezetemre. Átmenetinek tekintettem a helyzetet, úgy gondoltam, majd, ha visszatér az élet és az oktatás a korábbi kerékvágásba, helyre zökkennek ezek az itt fáj, ott fáj furcsaságok is.


Deréktájon, jobb oldalon azonban állandósult egy tompa fájdalom. Először veseproblémára, felfázásra gyanakodtam, arra, hogy a testmozgásként beiktatott téli futások okozhatják. A fájdalom egyre erősödött, élesebb lett, és egy idő után jól körülhatárolható középpontja lett. Mivel a megfázásra utaló semmilyen más tünet nem társult a vesetáji fájdalomhoz, eléggé nyilvánvalóvá vált, hogy más jellegű problémáról van szó, de ekkor már szinte mozgásképtelen voltam. Ekkor fordultam Évihez.


Az első(!) manuálterápiás kezelés végén a fájdalmam 2-re csökkent, előrehajlásnál érintettem a talajt, el sem akartam hinni, mert aznap reggel abban sem voltam biztos, hogy el tudok menni a kezelésre, annyira rosszul voltam. Egy hét múlva, a második kezelés után a fájdalom teljesen megszűnt, és nem is tért vissza azóta sem.

Nagyon hálás vagyok a gyors és szakszerű segítségért! Éva az első telefonos megbeszéléskor is részletesen tájékoztatott, mi várható, például arról, hogy a kezelés nem fájdalommentes, és ez így van. Viszont hatásos és tartós eredményt ad, és nagyon megnyugtató és biztonságot adó az a mély figyelem, amellyel Évi a kezelés alatt a testre és lélekre egyaránt gondot fordítva van jelen!


Szeretettel köszönöm a tartós gyógyulást, és bizalommal ajánlom mindenkinek Simon Éva manuálterapeautát!

Viktória