Élménybeszámoló a térdemről

2023.10.31

Nagyon szépen köszönöm a kezeléseket. Teljesen megváltoztattad az életem! :)
Elkezdhettem foci edzésekre járni, és nagyon élvezem! Mindennapjaimban már nincs helye a térdfájásnak, és úgy érzem, visszakaptam az életem. Azt csinálhatom, amit akarok. Csak ritkán, nagyobb megterhelésre jön elő a térd és boka fájdalom.
18 éves átlagos testalkatú, sportos lány vagyok, nem 114 éves aggastyán. Mégis, mikor sétáltam, csípőm, térdem, bokám és sarkam szépen lassan egyre kellemetlenebb tompa fájdalmat okozott. Akkor leültem, és pihentettem, különben élessé és tűrhetetlenné vált. Mindennapjaim része lett a sántítás. Említésre sem méltattam, csak szép csendben elkezdtem bicegni, amikor már nagyon kellemetlen lett. Nem tudtam a kutyámat elvinni egy pár kilométernél hosszabb sétára, és egy erdei túra már 200 méternél is gondot okozhatott a domborzattól függően. Volt rá példa, hogy osztálykiránduláson biciklit kellett bérelni, hogy arra tudjak támaszkodni, miközben várost néztünk. Volt olyan is, hogy teljesen átszervezték a programot csak miattam.
Nemegyszer voltam orvosnál, és mindig arra a konklúzióra jutottak, hogy növekedési fájdalmam van, és nem tudnak vele mit tenni. Nekem viszont szükségem volt valami megoldásra, mert szépen lassan kezdte tönkretenni az életemet.
Mígnem hazalátogattunk Magyarországra, és az augusztus 20-ai tűzijáték közben Éva rákérdezett, hogy miért bicegek. Egy másodperc sem telt el, és a villamossíneken ültem, és Éva kezelni kezdte a térdem. 

Rögtön a kezelés után megszűnt a fájdalom! Örömömben ugráltam és táncoltam!

Aztán másnap még a hotelben kaptam egy kezelést. Viszont a rákövetkező napokban nyugalmi állapotban is fájt még a szöveti reakció miatt (amire Éva előre figyelmeztetett).
Most, egy hónap eltelte után Grönlandon vagyok osztálykiránduláson, és mint egy sokk ért, hogy el lehet fáradni sétálásban! Eddig mindig hamarabb le kellett ülnöm a fájdalom elkerülése érdekében, most viszont egyik hegyet mászom meg a másik után, és végre tudom élvezni a friss levegőt fájdalommentesen!

Ahogy mondtad, karácsonykor folytatjuk a kezelést. Köszönöm, Éva!

Anna (Dánia)

További sikertörténetek

Évtizedeken át szörnyű fejfájásokkal küzdöttem. Gyilkos, bármikor és váratlanul jövő fájdalom uralta az életemet. Nem mertem sehova menni, hátha nem tudok hazajutni. Nemcsak a fájdalom viseli meg az embert, hanem az ALVÁS hiánya! Néha hetekig 2-3 órát tudtam aludni, reggel hulla fáradtan keltem fel. Majdnem elvesztettem az állásomat, mert milyen...

Nagyon szépen köszönöm a kezeléseket. Teljesen megváltoztattad az életem! :)
Elkezdhettem foci edzésekre járni, és nagyon élvezem! Mindennapjaimban már nincs helye a térdfájásnak, és úgy érzem, visszakaptam az életem. Azt csinálhatom, amit akarok. Csak ritkán, nagyobb megterhelésre jön elő a térd és boka fájdalom.
18 éves átlagos testalkatú, sportos...

Hálásan köszönöm a spontán- villám- éjszakai kezelésed a tűzijáték után! 😊 Nagy szükségem volt rá, mert a munkám miatt egy éve bekövetkezett ínhüvely gyulladásomból fennmaradt csuklófájdalmam nem akart szűnni. Ennek következtében meg kellett gondolnom, hogy például melyik kezemen támaszkodhatok, melyik kézzel nyomjam le az ajtókilincset, vagy a...

Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...

Izomhúzódás

2023.04.18

Levente szülei az országos bajnokság előtti héten kerestek meg. Az ortopédiáról jöttek, "izomhúzódás". Kérdés, hogy tud-e majd játszani a csapatban. Ma ezt a fotót és üzenetet kaptam.