Derékfájdalom

2020.02.14

Szeretném megosztani veled pozitív tapasztalataimat, melyeket a manuálterápia kezelésed után éltem meg. Pünkösd hétfőn, egy rossz mozdulat miatt hirtelen kínzó derékfájásom alakult ki, nem tudtam sem ülni, sem állni, így emelni sem. Emiatt nem tudtam ellátni a munkámat, szóval elég rossz állapotban voltam, a járásomon is látszott, hogy milyen fájdalmat élek meg. 4 nap szenvedés után kerestelek meg.

Az első kezelés után fájdalom nélkül indultam haza, már ki tudtam egyenesedni, és ülni is! A fájdalom pár nap alatt kis mértékben visszatért ugyan, járáskor éreztem enyhe fájdalmat, de nem ment vissza az eredeti szintre napok múlva sem. Nyugalomban egyáltalán nem fájt, ami eddig nem volt. Tudtam aludni mindkét oldalon, ez is egyértelmű javulás volt.

4 nap után kezeltél ismét, s ez tovább javított az állapotomon, fájdalom nélkül távoztam a rendelőből, és ez így is maradt. A harmadik kezelésre csak azért mentem el, hogy ez az állapot tartósan így maradjon. Azóta pedig tünetmentesnek mondhatom magam, nincsenek fájdalmaim, nem korlátozott a mozgásom, s tudom végezni a munkámat.

Elmondhatom, hogy egy hét alatt megszűntek a panaszaim, így nagyon köszönöm a gyors és hatékony segítséget!

Zsolt Győrből

További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...