hu

Derékfájdalom

2020.02.14

Szeretném megosztani veled pozitív tapasztalataimat, melyeket a manuálterápia kezelésed után éltem meg. Pünkösd hétfőn, egy rossz mozdulat miatt hirtelen kínzó derékfájásom alakult ki, nem tudtam sem ülni, sem állni, így emelni sem. Emiatt nem tudtam ellátni a munkámat, szóval elég rossz állapotban voltam, a járásomon is látszott, hogy milyen fájdalmat élek meg. 4 nap szenvedés után kerestelek meg.

Az első kezelés után fájdalom nélkül indultam haza, már ki tudtam egyenesedni, és ülni is! A fájdalom pár nap alatt kis mértékben visszatért ugyan, járáskor éreztem enyhe fájdalmat, de nem ment vissza az eredeti szintre napok múlva sem. Nyugalomban egyáltalán nem fájt, ami eddig nem volt. Tudtam aludni mindkét oldalon, ez is egyértelmű javulás volt.

4 nap után kezeltél ismét, s ez tovább javított az állapotomon, fájdalom nélkül távoztam a rendelőből, és ez így is maradt. A harmadik kezelésre csak azért mentem el, hogy ez az állapot tartósan így maradjon. Azóta pedig tünetmentesnek mondhatom magam, nincsenek fájdalmaim, nem korlátozott a mozgásom, s tudom végezni a munkámat.

Elmondhatom, hogy egy hét alatt megszűntek a panaszaim, így nagyon köszönöm a gyors és hatékony segítséget!

Zsolt Győrből

További sikertörténetek

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.

Egyik reggel egy rossz mozdulattól beállt a derekam. Lehajlás közben fordultam valamiért, amikor egy pontban élesen belenyilallt a fájdalom a gerincembe. Állva nem bírtam egyenesen tartani magam. Beállt az izmom. Úgy éreztem, mintha az egyik lábam 5 centivel rövidebb lenne. Ez már nem először fordult elő velem, évente kétszer mindig megtörténik....

Kamaszkorom óta gerincferdülésem van, az évek alatt a gerincemet ért terhelések miatt ágyéki gerincsérv és a csigolyák kopása jött lére, melynek következtében több mint 10 éve rendszeresen visszatérő lumbágóval küzdöttem, 2 éve pedig már szinte állandó fájdalommal éltem együtt.

40 éves jogász vagyok, életkoromnak megfelelő egészségi állapotban, némi súlyfelesleggel. A munkaidőm 95 %-ban irodai ülőmunkát végzek. 2 hónapja elkezdett fájni a hátam, a bal lapockám egy pontosan körülhatárolható részén. A fájdalom napról napra fokozódott, végül már permanensnek lehetett mondani, a nap folyamán egy 10-es skálán 5 és 9 között...