Derékfájdalom - kezelése

2021.02.09
Tanárként dolgozom, és a pandémia miatti digitális oktatás második körében kezdtem érezni, hogy a megváltozott munkaforma, és a végtelenített munkaidő milyen rossz hatással van a szervezetemre. Átmenetinek tekintettem a helyzetet, úgy gondoltam, majd, ha visszatér az élet és az oktatás a korábbi kerékvágásba, helyre zökkennek ezek az itt fáj, ott fáj furcsaságok is.


Deréktájon, jobb oldalon azonban állandósult egy tompa fájdalom. Először veseproblémára, felfázásra gyanakodtam, arra, hogy a testmozgásként beiktatott téli futások okozhatják. A fájdalom egyre erősödött, élesebb lett, és egy idő után jól körülhatárolható középpontja lett. Mivel a megfázásra utaló semmilyen más tünet nem társult a vesetáji fájdalomhoz, eléggé nyilvánvalóvá vált, hogy más jellegű problémáról van szó, de ekkor már szinte mozgásképtelen voltam. Ekkor fordultam Évihez.


Az első(!) manuálterápiás kezelés végén a fájdalmam 2-re csökkent, előrehajlásnál érintettem a talajt, el sem akartam hinni, mert aznap reggel abban sem voltam biztos, hogy el tudok menni a kezelésre, annyira rosszul voltam. Egy hét múlva, a második kezelés után a fájdalom teljesen megszűnt, és nem is tért vissza azóta sem.

Nagyon hálás vagyok a gyors és szakszerű segítségért! Éva az első telefonos megbeszéléskor is részletesen tájékoztatott, mi várható, például arról, hogy a kezelés nem fájdalommentes, és ez így van. Viszont hatásos és tartós eredményt ad, és nagyon megnyugtató és biztonságot adó az a mély figyelem, amellyel Évi a kezelés alatt a testre és lélekre egyaránt gondot fordítva van jelen!


Szeretettel köszönöm a tartós gyógyulást, és bizalommal ajánlom mindenkinek Simon Éva manuálterapeautát!

Viktória

További sikertörténetek

Hálásan köszönöm a spontán- villám- éjszakai kezelésed a tűzijáték után! 😊 Nagy szükségem volt rá, mert a munkám miatt egy éve bekövetkezett ínhüvely gyulladásomból fennmaradt csuklófájdalmam nem akart szűnni. Ennek következtében meg kellett gondolnom, hogy például melyik kezemen támaszkodhatok, melyik kézzel nyomjam le az ajtókilincset, vagy a...

Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...

Izomhúzódás

2023.04.18

Levente szülei az országos bajnokság előtti héten kerestek meg. Az ortopédiáról jöttek, "izomhúzódás". Kérdés, hogy tud-e majd játszani a csapatban. Ma ezt a fotót és üzenetet kaptam.

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.