Derékfájás - porckorong probléma

2021.04.06

Évek óta visszatérő és most elviselhetetlen derékfájással mentem gerincsebészhez, ami általában terhelés után jelent meg (költözés, utazás, nagyobb súlyok emelése). Egy MRI alapján lumbális porckorong problémákat állapítottak meg, de egyelőre különböző manuális terápiákat javasoltak, az operáció elkerülhető volt.

Évánál az első kezelés után a fájdalomszintem 70%-kal csökkent. Nem fájt minden mozdulat, és a spontán mozgásom is visszakaptam. Hetente jártam kezelésre, és annak ellenére, hogy az első két hét után visszatértem a teljesen normális életemhez (terhelés és sport), folyamatosan javultam.

4 kezelés után teljesen fájdalommentesen fejeztük be a terápiát. A derekam mellett a kezelés a gerincem többi részére és a nyakamra is kiterjedt, ami tovább javított a közérzetemen.

A javulás tartósnak bizonyult, azóta sincsenek panaszaim.

Olívia

További sikertörténetek

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...

Évtizedeken át szörnyű fejfájásokkal küzdöttem. Gyilkos, bármikor és váratlanul jövő fájdalom uralta az életemet. Nem mertem sehova menni, hátha nem tudok hazajutni. Nemcsak a fájdalom viseli meg az embert, hanem az ALVÁS hiánya! Néha hetekig 2-3 órát tudtam aludni, reggel hulla fáradtan keltem fel. Majdnem elvesztettem az állásomat, mert milyen...

Nagyon szépen köszönöm a kezeléseket. Teljesen megváltoztattad az életem! :)
Elkezdhettem foci edzésekre járni, és nagyon élvezem! Mindennapjaimban már nincs helye a térdfájásnak, és úgy érzem, visszakaptam az életem. Azt csinálhatom, amit akarok. Csak ritkán, nagyobb megterhelésre jön elő a térd és boka fájdalom.
18 éves átlagos testalkatú, sportos...