hu

Derékfájás - porckorong probléma

2021.04.06

Évek óta visszatérő és most elviselhetetlen derékfájással mentem gerincsebészhez, ami általában terhelés után jelent meg (költözés, utazás, nagyobb súlyok emelése). Egy MRI alapján lumbális porckorong problémákat állapítottak meg, de egyelőre különböző manuális terápiákat javasoltak, az operáció elkerülhető volt.

Évánál az első kezelés után a fájdalomszintem 70%-kal csökkent. Nem fájt minden mozdulat, és a spontán mozgásom is visszakaptam. Hetente jártam kezelésre, és annak ellenére, hogy az első két hét után visszatértem a teljesen normális életemhez (terhelés és sport), folyamatosan javultam.

4 kezelés után teljesen fájdalommentesen fejeztük be a terápiát. A derekam mellett a kezelés a gerincem többi részére és a nyakamra is kiterjedt, ami tovább javított a közérzetemen.

A javulás tartósnak bizonyult, azóta sincsenek panaszaim.

Olívia

További sikertörténetek

Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...

Izomhúzódás

2023.04.18

Levente szülei az országos bajnokság előtti héten kerestek meg. Az ortopédiáról jöttek, "izomhúzódás". Kérdés, hogy tud-e majd játszani a csapatban. Ma ezt a fotót és üzenetet kaptam.

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.

Egyik reggel egy rossz mozdulattól beállt a derekam. Lehajlás közben fordultam valamiért, amikor egy pontban élesen belenyilallt a fájdalom a gerincembe. Állva nem bírtam egyenesen tartani magam. Beállt az izmom. Úgy éreztem, mintha az egyik lábam 5 centivel rövidebb lenne. Ez már nem először fordult elő velem, évente kétszer mindig megtörténik....