Derékfájás - porckorong probléma

2021.04.06

Évek óta visszatérő és most elviselhetetlen derékfájással mentem gerincsebészhez, ami általában terhelés után jelent meg (költözés, utazás, nagyobb súlyok emelése). Egy MRI alapján lumbális porckorong problémákat állapítottak meg, de egyelőre különböző manuális terápiákat javasoltak, az operáció elkerülhető volt.

Évánál az első kezelés után a fájdalomszintem 70%-kal csökkent. Nem fájt minden mozdulat, és a spontán mozgásom is visszakaptam. Hetente jártam kezelésre, és annak ellenére, hogy az első két hét után visszatértem a teljesen normális életemhez (terhelés és sport), folyamatosan javultam.

4 kezelés után teljesen fájdalommentesen fejeztük be a terápiát. A derekam mellett a kezelés a gerincem többi részére és a nyakamra is kiterjedt, ami tovább javított a közérzetemen.

A javulás tartósnak bizonyult, azóta sincsenek panaszaim.

Olívia

További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...