Derék - Nyak - Hátfájás

2021.04.20
Irodai munkát végzek, egész nap számítógép előtt ülök. Már évek óta folyamatos, kb néhány havi periódusonként változó intenzitású derék-, nyak- és hátfájás tette nehézzé a hétköznapjaimat. Volt, hogy reggel volt nehéz a felkelés és "bemelegedés", de olyan napok is előfordultak, hogy szúró jellegű hátfájás miatt "nem találtam a helyem" az amúgy kényelmes irodai székemen.
Néhány hónapja feleségem unszolására látogattam meg a rendelőt.

Körülbelül 1 órai intenzív, fájdalmas és kimerítő terápia után a panaszok azonnal enyhültek, néhány nap múltán teljesen megszűntek, és azóta sem tértek vissza.

Úgy gondolom, akinek ilyen jellegű problémái vannak, mindenképpen megér egy próbálkozást a kezelés. Nekem talán szerencsém volt, hogy már egy alkalom megoldotta a problémát, de ha több alkalomra van szükség, vagy pl. fél évente kell ismételni, számomra az is bőven megérné azért az életminőség-javulásért, amit cserébe kaptam.


László

További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...