Derék - Nyak - Hátfájás

2021.04.20
Irodai munkát végzek, egész nap számítógép előtt ülök. Már évek óta folyamatos, kb néhány havi periódusonként változó intenzitású derék-, nyak- és hátfájás tette nehézzé a hétköznapjaimat. Volt, hogy reggel volt nehéz a felkelés és "bemelegedés", de olyan napok is előfordultak, hogy szúró jellegű hátfájás miatt "nem találtam a helyem" az amúgy kényelmes irodai székemen.
Néhány hónapja feleségem unszolására látogattam meg a rendelőt.

Körülbelül 1 órai intenzív, fájdalmas és kimerítő terápia után a panaszok azonnal enyhültek, néhány nap múltán teljesen megszűntek, és azóta sem tértek vissza.

Úgy gondolom, akinek ilyen jellegű problémái vannak, mindenképpen megér egy próbálkozást a kezelés. Nekem talán szerencsém volt, hogy már egy alkalom megoldotta a problémát, de ha több alkalomra van szükség, vagy pl. fél évente kell ismételni, számomra az is bőven megérné azért az életminőség-javulásért, amit cserébe kaptam.


László

További sikertörténetek

Hálásan köszönöm a spontán- villám- éjszakai kezelésed a tűzijáték után! 😊 Nagy szükségem volt rá, mert a munkám miatt egy éve bekövetkezett ínhüvely gyulladásomból fennmaradt csuklófájdalmam nem akart szűnni. Ennek következtében meg kellett gondolnom, hogy például melyik kezemen támaszkodhatok, melyik kézzel nyomjam le az ajtókilincset, vagy a...

Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...

Izomhúzódás

2023.04.18

Levente szülei az országos bajnokság előtti héten kerestek meg. Az ortopédiáról jöttek, "izomhúzódás". Kérdés, hogy tud-e majd játszani a csapatban. Ma ezt a fotót és üzenetet kaptam.

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.