Csuklófájdalom

2020.03.23

Mindig is gyenge volt a csuklóm. Soha nem szerettem fekvőtámaszt csinálni, mert egy bizonyos ponton mindig belenyilallt a fájdalom. Ezermester típus vagyok, minden ház körüli munkát szívesen megcsinálok, nem szeretek mestert hívni, de a vakolat javítását már nem bírtam csinálni, mert a malter feldobása a falra ugyancsak előhozta a csuklófájdalmat.

Manapság akkor jelentkezett az éles fájdalom, ha a feleségemnek segítettem az autóból kiszállni, és nyújtottam a kezem, amibe ő belekapaszkodott. Most a tavasz közeledtével a szőlőt metszettem, de egy óra múlva abba kellett hagynom a munkát, mert ismét megfájdult a csukóm.

Ekkor találkoztam Évával, akinek elmeséltem, hogy a fájdalom miatt nem tudtam befejezni a szőlőmetszést. Felajánlotta, hogy ott helyben megkezeli a csuklóm. Mondta, hogy a kezelés fájhat, de bizalmat szavaztam, mert vesztenivalóm nem volt, olyan régi nálam ez a probléma.

Tesztelte a csuklómozgásokat, imitáltuk a fájdalmas mozdulatot egy súlyzóval a kezemben, illetve a fekvőtámaszt is megnézte.

A kezelésről úgy mentem haza, hogy sem a fekvőtámasz, sem a többi csuklómozgás nem fájt! Mivel a feleségem jelen volt a kezelésen, viccből kipróbáltuk a kocsiból kisegítő mozdulatot is, ami ugyancsak fájdalommentes volt!

Azóta eltelt egy hét, újra találkoztunk, továbbra sincs panaszom a hétköznapokban, de Éva ragaszkodott ahhoz, hogy teszteljük le a korábban fájdalmas mozgásokat, és minden fájdalommentes volt!

Nagyon boldog vagyok, hogy 73 évesen újra fájdalom nélkül tudom folytatni a kertészkedést!

Attila

További sikertörténetek

Hálásan köszönöm a spontán- villám- éjszakai kezelésed a tűzijáték után! 😊 Nagy szükségem volt rá, mert a munkám miatt egy éve bekövetkezett ínhüvely gyulladásomból fennmaradt csuklófájdalmam nem akart szűnni. Ennek következtében meg kellett gondolnom, hogy például melyik kezemen támaszkodhatok, melyik kézzel nyomjam le az ajtókilincset, vagy a...

Hivatásos táncos vagyok, már 22 éve az életem része a tánc. Porckorong sérv miatt fordultam Évához, aki már az első két alkalommal rengeteget segített a fájdalmaimon, és azóta is számomra hihetetlen szakértelemmel és kutatómunkával vizsgálja a problémát minden oldalról. Ha egy olyan helyre szeretnétek menni, ahol gyors profi segítségre vágytok,...

Izomhúzódás

2023.04.18

Levente szülei az országos bajnokság előtti héten kerestek meg. Az ortopédiáról jöttek, "izomhúzódás". Kérdés, hogy tud-e majd játszani a csapatban. Ma ezt a fotót és üzenetet kaptam.

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.