Csuklófájdalom

2020.03.23

Mindig is gyenge volt a csuklóm. Soha nem szerettem fekvőtámaszt csinálni, mert egy bizonyos ponton mindig belenyilallt a fájdalom. Ezermester típus vagyok, minden ház körüli munkát szívesen megcsinálok, nem szeretek mestert hívni, de a vakolat javítását már nem bírtam csinálni, mert a malter feldobása a falra ugyancsak előhozta a csuklófájdalmat.

Manapság akkor jelentkezett az éles fájdalom, ha a feleségemnek segítettem az autóból kiszállni, és nyújtottam a kezem, amibe ő belekapaszkodott. Most a tavasz közeledtével a szőlőt metszettem, de egy óra múlva abba kellett hagynom a munkát, mert ismét megfájdult a csukóm.

Ekkor találkoztam Évával, akinek elmeséltem, hogy a fájdalom miatt nem tudtam befejezni a szőlőmetszést. Felajánlotta, hogy ott helyben megkezeli a csuklóm. Mondta, hogy a kezelés fájhat, de bizalmat szavaztam, mert vesztenivalóm nem volt, olyan régi nálam ez a probléma.

Tesztelte a csuklómozgásokat, imitáltuk a fájdalmas mozdulatot egy súlyzóval a kezemben, illetve a fekvőtámaszt is megnézte.

A kezelésről úgy mentem haza, hogy sem a fekvőtámasz, sem a többi csuklómozgás nem fájt! Mivel a feleségem jelen volt a kezelésen, viccből kipróbáltuk a kocsiból kisegítő mozdulatot is, ami ugyancsak fájdalommentes volt!

Azóta eltelt egy hét, újra találkoztunk, továbbra sincs panaszom a hétköznapokban, de Éva ragaszkodott ahhoz, hogy teszteljük le a korábban fájdalmas mozgásokat, és minden fájdalommentes volt!

Nagyon boldog vagyok, hogy 73 évesen újra fájdalom nélkül tudom folytatni a kertészkedést!

Attila

További sikertörténetek

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...

Évtizedeken át szörnyű fejfájásokkal küzdöttem. Gyilkos, bármikor és váratlanul jövő fájdalom uralta az életemet. Nem mertem sehova menni, hátha nem tudok hazajutni. Nemcsak a fájdalom viseli meg az embert, hanem az ALVÁS hiánya! Néha hetekig 2-3 órát tudtam aludni, reggel hulla fáradtan keltem fel. Majdnem elvesztettem az állásomat, mert milyen...

Nagyon szépen köszönöm a kezeléseket. Teljesen megváltoztattad az életem! :)
Elkezdhettem foci edzésekre járni, és nagyon élvezem! Mindennapjaimban már nincs helye a térdfájásnak, és úgy érzem, visszakaptam az életem. Azt csinálhatom, amit akarok. Csak ritkán, nagyobb megterhelésre jön elő a térd és boka fájdalom.
18 éves átlagos testalkatú, sportos...