Csuklófájdalom

2020.03.23

Mindig is gyenge volt a csuklóm. Soha nem szerettem fekvőtámaszt csinálni, mert egy bizonyos ponton mindig belenyilallt a fájdalom. Ezermester típus vagyok, minden ház körüli munkát szívesen megcsinálok, nem szeretek mestert hívni, de a vakolat javítását már nem bírtam csinálni, mert a malter feldobása a falra ugyancsak előhozta a csuklófájdalmat.

Manapság akkor jelentkezett az éles fájdalom, ha a feleségemnek segítettem az autóból kiszállni, és nyújtottam a kezem, amibe ő belekapaszkodott. Most a tavasz közeledtével a szőlőt metszettem, de egy óra múlva abba kellett hagynom a munkát, mert ismét megfájdult a csukóm.

Ekkor találkoztam Évával, akinek elmeséltem, hogy a fájdalom miatt nem tudtam befejezni a szőlőmetszést. Felajánlotta, hogy ott helyben megkezeli a csuklóm. Mondta, hogy a kezelés fájhat, de bizalmat szavaztam, mert vesztenivalóm nem volt, olyan régi nálam ez a probléma.

Tesztelte a csuklómozgásokat, imitáltuk a fájdalmas mozdulatot egy súlyzóval a kezemben, illetve a fekvőtámaszt is megnézte.

A kezelésről úgy mentem haza, hogy sem a fekvőtámasz, sem a többi csuklómozgás nem fájt! Mivel a feleségem jelen volt a kezelésen, viccből kipróbáltuk a kocsiból kisegítő mozdulatot is, ami ugyancsak fájdalommentes volt!

Azóta eltelt egy hét, újra találkoztunk, továbbra sincs panaszom a hétköznapokban, de Éva ragaszkodott ahhoz, hogy teszteljük le a korábban fájdalmas mozgásokat, és minden fájdalommentes volt!

Nagyon boldog vagyok, hogy 73 évesen újra fájdalom nélkül tudom folytatni a kertészkedést!

Attila

További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...