Csípőfájdalom kezelése

2024.01.20

Nagyon köszönöm a segítséget, amit kaptam Tőled, hogy mielőbb felépüljek.

Manapság szokásos rohanó világunkban munka, család, gyerek, mindennapi teendők között egy rossz mozdulat, és a legrosszabbkor derékszögben maradtam. Borzalmas fájdalom jelentkezett a csípőmben mind mozgásra, mind nyugalmi helyzetre. Az ágy számomra egyenesen kínzópadnak hatott. Fájdalomcsillapítók nem segítettek.

Egy hét szenvedés után kértem Tőled időpontot, még aznap megkezdted a kezelést. Az erősen korlátozott mozgásomat egy alkalom alatt olyan mértékben felszabadítottad, hogy kiszaladt a számon hogy: wow! Fájdalommentesen le tudtam hajolni, majdnem elértem a talajt! Pár napra rá elvégzett újabb kezelés során a nyugalmi fájdalmat is jelentősen sikerült csökkenteni -már a fekvés sem fájt-, az alvás minőségét jelentősen javítani.

A legjobb, hogy mire megérkezett az országos nagy havazás, a hólapátolás sem okozott gondot, és a gyerekekkel együtt tudtam önfeledten hócsatázni, szánkózni, és már a hétvégére tervezzük a korcsolyázást is!

A feleségem és fiam után én is megtapasztalhattam, hogy milyen hatékonyan tudsz segíteni. Mégegyszer nagyon köszönöm! Nagyon ajánlom mindenkinek a kezelésedet.

Kornél

További sikertörténetek

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...

Évtizedeken át szörnyű fejfájásokkal küzdöttem. Gyilkos, bármikor és váratlanul jövő fájdalom uralta az életemet. Nem mertem sehova menni, hátha nem tudok hazajutni. Nemcsak a fájdalom viseli meg az embert, hanem az ALVÁS hiánya! Néha hetekig 2-3 órát tudtam aludni, reggel hulla fáradtan keltem fel. Majdnem elvesztettem az állásomat, mert milyen...

Nagyon szépen köszönöm a kezeléseket. Teljesen megváltoztattad az életem! :)
Elkezdhettem foci edzésekre járni, és nagyon élvezem! Mindennapjaimban már nincs helye a térdfájásnak, és úgy érzem, visszakaptam az életem. Azt csinálhatom, amit akarok. Csak ritkán, nagyobb megterhelésre jön elő a térd és boka fájdalom.
18 éves átlagos testalkatú, sportos...

Hálásan köszönöm a spontán- villám- éjszakai kezelésed a tűzijáték után! 😊 Nagy szükségem volt rá, mert a munkám miatt egy éve bekövetkezett ínhüvely gyulladásomból fennmaradt csuklófájdalmam nem akart szűnni. Ennek következtében meg kellett gondolnom, hogy például melyik kezemen támaszkodhatok, melyik kézzel nyomjam le az ajtókilincset, vagy a...