Csípőfájdalom kezelése

2024.01.20

Nagyon köszönöm a segítséget, amit kaptam Tőled, hogy mielőbb felépüljek.

Manapság szokásos rohanó világunkban munka, család, gyerek, mindennapi teendők között egy rossz mozdulat, és a legrosszabbkor derékszögben maradtam. Borzalmas fájdalom jelentkezett a csípőmben mind mozgásra, mind nyugalmi helyzetre. Az ágy számomra egyenesen kínzópadnak hatott. Fájdalomcsillapítók nem segítettek.

Egy hét szenvedés után kértem Tőled időpontot, még aznap megkezdted a kezelést. Az erősen korlátozott mozgásomat egy alkalom alatt olyan mértékben felszabadítottad, hogy kiszaladt a számon hogy: wow! Fájdalommentesen le tudtam hajolni, majdnem elértem a talajt! Pár napra rá elvégzett újabb kezelés során a nyugalmi fájdalmat is jelentősen sikerült csökkenteni -már a fekvés sem fájt-, az alvás minőségét jelentősen javítani.

A legjobb, hogy mire megérkezett az országos nagy havazás, a hólapátolás sem okozott gondot, és a gyerekekkel együtt tudtam önfeledten hócsatázni, szánkózni, és már a hétvégére tervezzük a korcsolyázást is!

A feleségem és fiam után én is megtapasztalhattam, hogy milyen hatékonyan tudsz segíteni. Mégegyszer nagyon köszönöm! Nagyon ajánlom mindenkinek a kezelésedet.

Kornél

További sikertörténetek

Térdkezelés

2024.04.08

2,5 hónapja teljes protézist kaptam a bal térdembe. A műtét utáni felépülés lassú, sok türelmet és tornát igényel(t). A rehabilitáció a kórházban folyt.

Több hónapja tartó derékfájdalom után kerestem fel Évát, örökletes csigolyaelcsúszások miatt.
Már az első kezelés is rengeteget javított azon, hogyan is érzem magam a bőrömben. Három héttel később elmondhatom, hogy megszűnt a szinte már állandóvá váló kisebb-nagyobb fájdalom, ami a nap folyamán bármikor jelentkezhetett. Már probléma nélkül kelek fel...

Versenyszinten sportolok, testépítő vagyok, a testem hozzá van szokva a rendszeres magas intenzitású edzésekhez.
Részt vettem egy erőemelés versenyen, ahol nem egy maximális súllyal kellett 1 ismétlést csinálni, hanem egy magasabb adott súllyal a maximális ismétlést kellett végrehajtani (120 kg 16x, pihenés nélkül, folyamatosan). A versenyen a...

Évtizedeken át szörnyű fejfájásokkal küzdöttem. Gyilkos, bármikor és váratlanul jövő fájdalom uralta az életemet. Nem mertem sehova menni, hátha nem tudok hazajutni. Nemcsak a fájdalom viseli meg az embert, hanem az ALVÁS hiánya! Néha hetekig 2-3 órát tudtam aludni, reggel hulla fáradtan keltem fel. Majdnem elvesztettem az állásomat, mert milyen...