hu

Csípőfájdalom kezelése

2023.02.28

95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.

Ismerős ajánlására mentem el Simon Évához. Azt mondta, hogy ő a manuálterápiájával csodálatosan rendbe tudja hozni a fájó részeket.

Bevallom, nem sok reménnyel kezdtem el a kezeléseket.

És bármilyen hihetetlen, már néhány kezelés után csökkentek a fájdalmaim! Ma már elmondhatom, hogy a csípőfájdalmam teljesen elmúlt!

A váll- valamint térdfájdalmaim is erősen csökkentek, amikor sajnos nemrég újra elestem, és megütöttem a fél oldalamat, így a terápiát folytatom, hogy a további kezelések hatására teljesen fájdalommentes legyek!

Gresz Istvánné dr

További sikertörténetek


95 éves vagyok, és mint ez koromból is következik, vállam, lábam, csípőm szinte állandóan fáj. Ráadásul az elmúlt időszakban többször elestem, ezek sem használtak jóllétemnek.

Egyik reggel egy rossz mozdulattól beállt a derekam. Lehajlás közben fordultam valamiért, amikor egy pontban élesen belenyilallt a fájdalom a gerincembe. Állva nem bírtam egyenesen tartani magam. Beállt az izmom. Úgy éreztem, mintha az egyik lábam 5 centivel rövidebb lenne. Ez már nem először fordult elő velem, évente kétszer mindig megtörténik....

Kamaszkorom óta gerincferdülésem van, az évek alatt a gerincemet ért terhelések miatt ágyéki gerincsérv és a csigolyák kopása jött lére, melynek következtében több mint 10 éve rendszeresen visszatérő lumbágóval küzdöttem, 2 éve pedig már szinte állandó fájdalommal éltem együtt.

40 éves jogász vagyok, életkoromnak megfelelő egészségi állapotban, némi súlyfelesleggel. A munkaidőm 95 %-ban irodai ülőmunkát végzek. 2 hónapja elkezdett fájni a hátam, a bal lapockám egy pontosan körülhatárolható részén. A fájdalom napról napra fokozódott, végül már permanensnek lehetett mondani, a nap folyamán egy 10-es skálán 5 és 9 között...